Care sunt cele mai BUNE și FIDELE soții în funcție de ZODIE

De când sunt mici, femeiele se visează mirese, deci soții. Ei bine, la bărbați este exact invers și se tem de căsătorie, făcându-le pe femei să simtă că nu vor fi niște soții demne de aprecierea lor.

Dacă te întrebi ce fel de soție vei fi, astrele te ajută să-ți dai seama care sunt minusurile şi plusurile tale într-o căsnicie.

Berbec soția rivală

Femeile Berbec au nevoide de bărbați puternici lângă ele. Când va da peste cineva care să o suporte se va purta frumos, dar, odată căsătorită, va porni lupta pentru poziția dominantă.

Taur – soția motivator

Femeile Taur se căsătoresc cu neisprăviți pe care îi motivează să devină bogați și de succes (dacă reușesc să trăiască alături de ele, bineînțeles), fiindcă ele își doresc mașini, case, haine și invidia celorlalți.

FOLLOW ME

Gemenisoția-oglindă

 Alături de femeile Gemeni bărbații se văd așa cum sunt în realitate, niște eroi sau niște ghinioniști.

Rac – soția ideală

Femeile Rac nu acceptă să se căsătorească foarte ușor, dar când fac pasul cel mare, se dovedesc a fi inteligente, frumoase, gospodine, cu o casă strălucitoare și cei mai buni copii. Familia e pe primul loc pentru ele – își vor susține mereu partenerul.

Leusoția regină

Leoaicele se căsătoresc doar cu cei care sunt capabili să le mărească imperiul și care le fac să strălucească.

Fecioarăsoția inteligentă

 Cu Fecioarele poți discuta absolute orice, înțelege totul fără prea multe explicații și îți va da mereu sfaturi inteligente.

Balanță – soția pisică

Nu este de foarte mare ajutor în gospodărie, dar, asemenea unei pisici, este fermecătoare și are nevoie de atenție dacă nu vrei să plece.

Scorpionsoția vrăjitoare

 Soția Scorpion e inteligentă, frumoasă și sexy și își va lua doar un soț charismatic și deștept, pe care îl va fermeca pentru a ajunge bogat și de succes.

Săgetător soția luptătoare

Ea va fi alături de soțul său în orice împrejurare, oferindu-i sprijinul necesar pentru a înfrunta inamicii și concurența.

Capricorn – soția principială

Femeia Capricorn nu se va căsători doar fiindcă este extraordinar de îndrăgostită, ci numai dacă știe că ea și partenerul sunt la fel de rezistenți.

Vărsător soția lui Schrodinger

Alături de ea nu te vei plictisi niciodată, fiindcă aduce în familie bucurie și veselie.

Pești – soția actriță

Ea nu va depune prea mult efort, nu va da socoteală pentru ce face sau ce gândește, dar are nevoie de protecție și distracții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.