Care sunt cele mai ENERVANTE ZODII

Zodii care te scot din sărite:

Berbec

Opusul tău nativul Balanţă care este foarte calculat. Tu eşti omul impulsului, în timp ce el este analistul pământului, ceea ce te va enerva la culme.

Taur

Pari foarte ok şi deschis la începutul relaţiei. Ptoblema ta este că te laşi acaparat de gelozie şi nu te mai controlezi.

Gemeni

FOLLOW ME

Săgetătorul este partenerul de care trebuie să te fereşti, pentru că niciodată nu stă în loc. Firea ta prietenoasă şi sociabilă îl va face pe nativul Săgetător să se plictisească şi să i se taie cheful de viaţă.

Rac

Nu ai suporta lângă tine un nativ Capricorn. Răceala lui te scoate din minţi şi nu corespundeţi pe multe planuri.

Leu

Nu e potrivit să ai lângă tine o zodie la fel de strălucitoare ca tine. Vă veţi război care, ce şi cum. Vărsătorul va face orice să îţi ia faţa.

Fecioară

Cauţi pe cineva care să te înţeleagă la fiecare pas. Nativul Peşti ţi se va părea adorabil, dar cu timpul vă veţi da seama că planurile voastre de viitor nu coincid absolut deloc. Există respect, dar nimic mai mult.

Balanţă

Să nu te iei niciodată la contraziceri cu un Berbec. Veţi avea certuri interminabile. Pur şi simplu, nu dispuneţi de răbdarea necesară pentru a rezista unul cu celălalt.

Scorpion

Da, te potriveşti de minune, din multe puncte de vedere, cu un Taur. Problema este că între voi este o prăpastie foarte mare din punctul de vedere al personalităţii. Încăpăţânarea lui nu va face faţă atitudinii tale schimbătoare.

Săgetător

Relaţia cu un nativ Gemeni nu va dura la nesfârşit. Veţi trăi multe experienţe împreună, dar în acelaşi timp veţi experimenta şi gelozia fără motive reale.

Capricorn

Raţionalitatea ta cu sensibilitatea unui Rac nu se vor combina niciodată. Planurile profesionale îţi ocupă mintea mult prea mult timp încât să te mai gândeşti şi la altceva.

Vărsător

Nu poţi să fii niciodată la egalitate cu un Leu. Veţi încerca să va războiţi pentru primul loc ceea ce nu va duce la nimic bun. Da, exista simpatie şi respect, dar nu o relaţie.

Peşti

Fecioara este persoana care te poate aduce cu picioarele pe pământ, dar nu vei accepta asta. Da, există chimie şi toate cele. Personalităţile voastre se vor bate cap în cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.