Care sunt ZODIILE care vor avea cei mai mulți BANI

Astrele ne influențează foarte tare viața. Poate ai observat că unii oameni par uneori să fie mai norocoși decât tine și te-ai întrebat oare ce inflouențează acest lucru. Ei bine, zodiile influențează foarte mult această parte a vieții noastre. Dacă vrei să vezi pe ce poziție ești în topul celor mai norocoase zodii, caută-te în lista de mai jos.

1. Rac

Dragă Răcușorule, ești o persoană inteligentă și muncitoare, foarte valoroasă pentru compania la care lucrezi, dar nu ești un nenorocit ccare manipulează pe oricine pentru a ajunge în top. Șefii vor continua să te promoveze însă, până când vei ajunge să fii chiar tu șef/ă. Și vei fi cel / cea mai bun/ă la asta!

2. Leu

Ești o persoană puternică ce știe cum să preia comanda și să îi facă pe oameni să danseze după cum cânți tu. Ești incredibil de carismatic/ă, dar și încăpățânat/ă, priceput/ă la manipulare, egoist/ă și arogant/ă – la fel ca ceilalți milionari pe care restul lumii îi urăște.

3. Fecioară

FOLLOW ME

Ți-a spus cineva că muncești prea mult? Ei bine, e probabil adevărat. Da, probabil că vei deveni partener la firma de avocatură la care lucrezi până la vârsta de 32 de ani, dar s-ar putea să-ți și cedeze inima în ritmul ăsta. Vei face destui bani, dar la ce sunt buni dacă nu te poți bucura de ei?

4. Balanță

Probabil că vei face o mică avere, dar o vei pierde. Ești o persoană carismatică, pricepută la a-I citit pe oameni, dar când apar probleme te pierzi și nu mai vrei să te ridici din pat. Prin urmare, e foarte posibil să fii concediat/ă sau trimis/ă în exil.

5. Scorpion

Vei fi dezgustător de bogat/ă. Știi ce vrei de la viața ta și nimic nu te va opri până nu vei obține acest lucru. Determinarea ta e grozavă – și la fel e abilitatea ta de a ține secrete (pe care vei ști cum să le folosești).

6. Săgetător

Vrei să fim sinceri sau să încercăm să îndulcim lucrurile? Nu e vorba că nu te descurci la ce faci – ci că e foarte greu să ajungă să îți pese de ceva.

7. Capricorn

Vei fi bogat/ă, iubire! Dacă unii pot chiar să moară din cauza stresului cauzat de muncă, pentru tine munca înseamnă liniște. Statutul a fost mereu foarte important pentru tine. Va trebui să muncești vreo două decenii pentru a ajunge unde vrei, dar vei reuși.

8. Vărsător

Probabil că vei fi mereu sărac/ă, pentru că ai decis de timpuriu să îți urmezi visurile și să fii artist/ă. Ești curajos / curajoasă, dar dacă nu ai norocul de a deveni următoarea Meryl Streep sau următorul David Lynch, vei avea mereu probleme cu banii.

9. Pești

Ori te vei descurca, ori u. Ai o minte deschisă, dar nu te porți prea bine cu cei care nu seamănă cu tine și susții că nu poți să lucrezi opt ore pe zi.

10. Berbec

Vei fi bogat/ă. Ești un lider înăscut și, fiindcă urăști să respecți regulile stupide ale altora, îți vei porni curând propria companie.

11. Taur

Stabilitatea ta financiară va fi solidă Muncești din greu și, odată ce faci bani, îi păstrezi. Nu vei cheltui câteva mii de dolari pe o rochie Gucci doar pentru că poți, ci îi vei economisi și îi vei investi în lucruri utile.

12. Gemeni

Nu vei fi prea bogat/ă Ești o persoană inteligentă și fermecătoare, dar nu prea atentă.. te plictisești repede, iar când se întâmplă asta, tinzi să îi manipulezi pe ceilalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.