Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …

Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …Scorpion.

Indiferent că vorbim despre relațiile amoroase, cele de prietene sau în familie este important să nu întrecem limita geloziei. Unii spun că ”pus și simplu așa s-au născut și nu au ce să facă”. Din păcate, e adevărat. Unii nativi au fost înzestrați cu o doză destul de mare de gelozie.

Se spune că dacă nu ești gelos nu iubești cu adevărat. Ar fi putea fi adevărat? Cu siguranță spelialiștii spun că este normal să ai o doză mică de gelozie în relația de cuplu, însă prin doză mică înțelegem o cantitate atât de mică încât se resimte doar în condiții extreme.Nu este vorba că suntem geloși pentru că partenerul de viață petrece mult timp pe telefonul mobil, ci suntem geloși atunci când observăm schimbări în comportamentul partenerului și acesta flirtează cu altcineva sub ochii noștri.

De cele mai multe ori, fiind orbiți de iubire nu ne putem da seama dacă lucrurile pe care noi le considerăm demne de a ne activa gelozia există într-adevăr. Așadar, dacă există cineva prin împrejurimi, mai ales o persoană de încredere ar fi bine să
mai cereți o părere. Asta pentru a fi siguri că nu faceți o scenă de gelozie nefondată.

Din nefericire, gelozia se poate transforma în conflicte puternice și se poate ajunge la violență.

Astrele au înzestrat fiecare zodie în parte cu acest sentiment ne plăcut atât pentru purtător cât și pentru persoana din relație. Unii au primit mai mult, alții mai puțin. Important este că o dată ce conștientizăm gradul de gelozie pe care îl purtăm trebuie să facem ceva în privința această și să-l ținem sub control.

FOLLOW ME

Vaolorile următoare sunt doar orientative, nu putem spune sigur sigur ce valoare are fiecare. Aceasta este modificată și de vârsta persoanei, dar și de experiențele sale.

Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …

Berbec – 85%
Taur – 20%
Gemeni – 45%
Rac – 65%
Leu – 90%
Fecioară – 1%
Balanța – 15%
Scorpion – 100%
Săgetător – 71%
Capricorn – 99%
Vărsător – 12%
Pești – 33%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.