Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …

Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …Scorpion.

Indiferent că vorbim despre relațiile amoroase, cele de prietene sau în familie este important să nu întrecem limita geloziei. Unii spun că ”pus și simplu așa s-au născut și nu au ce să facă”. Din păcate, e adevărat. Unii nativi au fost înzestrați cu o doză destul de mare de gelozie.

Se spune că dacă nu ești gelos nu iubești cu adevărat. Ar fi putea fi adevărat? Cu siguranță spelialiștii spun că este normal să ai o doză mică de gelozie în relația de cuplu, însă prin doză mică înțelegem o cantitate atât de mică încât se resimte doar în condiții extreme.Nu este vorba că suntem geloși pentru că partenerul de viață petrece mult timp pe telefonul mobil, ci suntem geloși atunci când observăm schimbări în comportamentul partenerului și acesta flirtează cu altcineva sub ochii noștri.

De cele mai multe ori, fiind orbiți de iubire nu ne putem da seama dacă lucrurile pe care noi le considerăm demne de a ne activa gelozia există într-adevăr. Așadar, dacă există cineva prin împrejurimi, mai ales o persoană de încredere ar fi bine să
mai cereți o părere. Asta pentru a fi siguri că nu faceți o scenă de gelozie nefondată.

Din nefericire, gelozia se poate transforma în conflicte puternice și se poate ajunge la violență.

Astrele au înzestrat fiecare zodie în parte cu acest sentiment ne plăcut atât pentru purtător cât și pentru persoana din relație. Unii au primit mai mult, alții mai puțin. Important este că o dată ce conștientizăm gradul de gelozie pe care îl purtăm trebuie să facem ceva în privința această și să-l ținem sub control.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Vaolorile următoare sunt doar orientative, nu putem spune sigur sigur ce valoare are fiecare. Aceasta este modificată și de vârsta persoanei, dar și de experiențele sale.

Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …

Berbec – 85%
Taur – 20%
Gemeni – 45%
Rac – 65%
Leu – 90%
Fecioară – 1%
Balanța – 15%
Scorpion – 100%
Săgetător – 71%
Capricorn – 99%
Vărsător – 12%
Pești – 33%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.