Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …


Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …Scorpion.

Indiferent că vorbim despre relațiile amoroase, cele de prietene sau în familie este important să nu întrecem limita geloziei. Unii spun că ”pus și simplu așa s-au născut și nu au ce să facă”. Din păcate, e adevărat. Unii nativi au fost înzestrați cu o doză destul de mare de gelozie.

Se spune că dacă nu ești gelos nu iubești cu adevărat. Ar fi putea fi adevărat? Cu siguranță spelialiștii spun că este normal să ai o doză mică de gelozie în relația de cuplu, însă prin doză mică înțelegem o cantitate atât de mică încât se resimte doar în condiții extreme.Nu este vorba că suntem geloși pentru că partenerul de viață petrece mult timp pe telefonul mobil, ci suntem geloși atunci când observăm schimbări în comportamentul partenerului și acesta flirtează cu altcineva sub ochii noștri.

De cele mai multe ori, fiind orbiți de iubire nu ne putem da seama dacă lucrurile pe care noi le considerăm demne de a ne activa gelozia există într-adevăr. Așadar, dacă există cineva prin împrejurimi, mai ales o persoană de încredere ar fi bine să
mai cereți o părere. Asta pentru a fi siguri că nu faceți o scenă de gelozie nefondată.


Din nefericire, gelozia se poate transforma în conflicte puternice și se poate ajunge la violență.

Astrele au înzestrat fiecare zodie în parte cu acest sentiment ne plăcut atât pentru purtător cât și pentru persoana din relație. Unii au primit mai mult, alții mai puțin. Important este că o dată ce conștientizăm gradul de gelozie pe care îl purtăm trebuie să facem ceva în privința această și să-l ținem sub control.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Vaolorile următoare sunt doar orientative, nu putem spune sigur sigur ce valoare are fiecare. Aceasta este modificată și de vârsta persoanei, dar și de experiențele sale.

Cât de geloasă e fiecare zodie în parte! Zodia geloasă 100% este …

Berbec – 85%
Taur – 20%
Gemeni – 45%
Rac – 65%
Leu – 90%
Fecioară – 1%
Balanța – 15%
Scorpion – 100%
Săgetător – 71%
Capricorn – 99%
Vărsător – 12%
Pești – 33%


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.