Cât de mult contează TUNSOAREA pentru o femeie

În mai 2004, chinezoaica Xie Quiping a apărut în „Cartea Recordurilor ” având cel mai lung păr din lume. Femeia avusese grijă de el timp de 13 ani, iar la momentul stabilirii înregistrării, lungimea părului ei a ajuns la 5.6 metri! O răbdare impresionantă, nu-i așa? Și un fenomen destul de rar, deoarece femeile preferă să-și schimbe coafura din când în când.

Se spune că tunsoarea poate reflecta anumite trăsături de caracter.

Iată cele mai strălucite variante ale unor asemenea coincidențe.

1. Bob lejer

O astfel de coafură este aleasă de femeile a căror stare de spirit se schimbă ca vremea de primăvară. Acestea sunt în general ambițioase, îndrăgostite de organizare și au o carieră de succes.

2. Păr mediu cu breton și cărare pe mijloc

FOLLOW ME

Blandă și vulnerabilă. Acestea sunt trăsăturile unei femei ce optează pentru o astfel de coafură. Datorită tactului său, are mulți prieteni, deoarece găsește cu ușurință orice subiect pentru conversație și este o foarte bună ascultătoare. Este foarte fragilă și are nevoie de protecție.

3. Părul lung

Aceasta este imaginea unei frumuseți fatale. Îi place să fie în centrul atenției și îi place să fie complimentată.  O astfel de femeie are o carismă vibrantă și este misterioasă în același timp.

4. Ras pe-o parte

Femeile cu o astfel de tunsoare sunt foarte creative. Fiind personalități independente, nu le pasă de părerile condamnatoare ale altora (dacă există, desigur). Dar, de asemenea, în spatele unui astfel de aspect strălucitor se pot afla lucruri ascunse, precum neliniște și nesiguranța.

5. Valuri de bucle

Buclele lejere, care coboară într-o cascadă jucăușă, sunt reprezentative pentru femeile naturale, conștiente în mod clar de scopul lor. Cu toate acestea, acest lucru nu le împiedică să fie vesele și distractive.

6. Pixie

Femeile tunse scurt sunt independente și posedă calități masculine (dar, de asemenea, le pot ascunde, dacă este necesar). Nu depind de opinia altora și au un caracter practic. Cu cât tunsoarea este mai scurtă, cu atât curajul este mai mare.

7. Linii geometrice clare

Liniile clare în coafură indică faptul că aceste femei au o slăbiciune pentru bărbații cu opinii conservatoare, cu o scânteie creativă puternic arzătoare. Ele știu exact ce își doresc și știu cum să-i facă pe ceilalți să o placă. În același timp, ceea ce este în sufletul lor încearcă să stea cât mai ascuns.

8. Tunsoarea cu breton

Bretonul poate fi considerat un fel de mască. Cu cât sunt mai dese și mai lungi, cu atât femeile ce optează pentru ele vor să fie mai invizibile. O astfel de fată este romantică și vulnerabilă, un fel de fecioară care are nevoie de ajutor. Are nevoie de îmbrățisări, protecție și admirație.

9. Schimbarea frecventă a coafurilor

Acele femei care astăzi au un păr des și lung, iar mâine apar cu părul ras sunt extrem de excentrice, adoră schimbările și caută mereu ceva nou. Au nevoie de experiențe noi și de o viață vibrantă în permanență.

0 comentarii pe “Cât de mult contează TUNSOAREA pentru o femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.