Cât de SUPUS ești într-o relație în funcție de ZODIE

Cât de SUPUS ești într-o relație în funcție de ZODIE

Berbec

Îţi place mai mult să ai la mână, să conduci tu. Secretul ca tu să fii supus este să ţi se vorbească frumos.

Taur

Supunera este diferită în funcţie de sex. Ca bărbat, vrei mereu să pui piciorul în prag şi să se facă aşa cum vrei tu. Ca femeie, îţi place să fii condusă.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Eşti schimbător. Părerea ta despre supunere se schimbă de la o zi la alta. Poţi fi foarte pornit pe faptul că nu vei lăsa pe nimeni să-ţi spună ce şi cum să faci, dar poţi fi şi foarte tăcut şi supus.

Rac

Nu-ţi place să domini, pentru că grija şi dragostea ta sunt mult prea mari. Foarte rare sunt momentele în care îţi susţii dominarea. Acest lucru se întâmplă atunci când eşti supărat cu adevărat.

Leu

Eşti asociat mereu cu imaginea de conducător pe care nu-l poate supune nimeni şi nimic. În public, aşa eşti. În privat, o laşi mai moale.

Fecioară

Iubeşti foarte mult, dar nu concepi să fii tu cea supusă. Crezi că ştii tot şi ai dreptate mai tot timpul. Acest lucru îţi poate provoca scântei în relaţie.

Balanţă

Ştii să menţii un echilibru. Nici nu eşti cel supus, nici cel dominant. În faţa prietenilor, îţi place să arăţi mereu că părerile amândurora sunt importante şi nu domină nimeni.

Scorpion

Supunerea o foloseşti doar în cazuri extreme. La tine nici nu s-a auzit de această caracteristică, pentru că nu accepţi să fii tu sub papuc.

Săgetător

Da, accepţi şi părerea partenerului, dar decizia finală va fi tot a ta. Nu vei accepta niciodată să fii condus.

Capricorn

Nu permiţi să fii dominat sub nicio formă. Din contră, vei face tot posibilul ca partenerul să ajungă singur să fie supus.

Vărsător

Eşti supus atâta timp cât nu se ajunge la partea financiară. Planurile în legătură cu vacanţele sau probleme casnice, nu te preocupă. Însă, partea financiară este proprietatea ta.

Peşti

Da, eşti supus şi poţi să domini. Se poate şi acest lucru. Limita ta este atunci când nu ţi se iau în serios părerile. Vei şti cu siguranţă cum să te comporţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.