Cât de SUPUS ești într-o relație în funcție de ZODIE

Cât de SUPUS ești într-o relație în funcție de ZODIE

Berbec

Îţi place mai mult să ai la mână, să conduci tu. Secretul ca tu să fii supus este să ţi se vorbească frumos.

Taur

Supunera este diferită în funcţie de sex. Ca bărbat, vrei mereu să pui piciorul în prag şi să se facă aşa cum vrei tu. Ca femeie, îţi place să fii condusă.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Eşti schimbător. Părerea ta despre supunere se schimbă de la o zi la alta. Poţi fi foarte pornit pe faptul că nu vei lăsa pe nimeni să-ţi spună ce şi cum să faci, dar poţi fi şi foarte tăcut şi supus.

Rac

Nu-ţi place să domini, pentru că grija şi dragostea ta sunt mult prea mari. Foarte rare sunt momentele în care îţi susţii dominarea. Acest lucru se întâmplă atunci când eşti supărat cu adevărat.

Leu

Eşti asociat mereu cu imaginea de conducător pe care nu-l poate supune nimeni şi nimic. În public, aşa eşti. În privat, o laşi mai moale.

Fecioară

Iubeşti foarte mult, dar nu concepi să fii tu cea supusă. Crezi că ştii tot şi ai dreptate mai tot timpul. Acest lucru îţi poate provoca scântei în relaţie.

Balanţă

Ştii să menţii un echilibru. Nici nu eşti cel supus, nici cel dominant. În faţa prietenilor, îţi place să arăţi mereu că părerile amândurora sunt importante şi nu domină nimeni.

Scorpion

Supunerea o foloseşti doar în cazuri extreme. La tine nici nu s-a auzit de această caracteristică, pentru că nu accepţi să fii tu sub papuc.

Săgetător

Da, accepţi şi părerea partenerului, dar decizia finală va fi tot a ta. Nu vei accepta niciodată să fii condus.

Capricorn

Nu permiţi să fii dominat sub nicio formă. Din contră, vei face tot posibilul ca partenerul să ajungă singur să fie supus.

Vărsător

Eşti supus atâta timp cât nu se ajunge la partea financiară. Planurile în legătură cu vacanţele sau probleme casnice, nu te preocupă. Însă, partea financiară este proprietatea ta.

Peşti

Da, eşti supus şi poţi să domini. Se poate şi acest lucru. Limita ta este atunci când nu ţi se iau în serios părerile. Vei şti cu siguranţă cum să te comporţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.