Ce aduce luna nouă pentru zodia ta – fenomen major

Luna aprilie debitează cu o Lună Nouă cu totul specială, în zodia Berbec. În acest moment, în Berbec se află și Soarele, dar și zodia Mercur, astfel că urmează momente unice pentru fiecare semn din horoscop. Citește previziunile pentru zodia ta!

BERBEC

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, Berbec, în timpul acestei Luni Noi. Fiind unul dintre cele mai îndrăznețe semne zodiacale, s-ar putea să vă placă să fiți în centrul atenției. Dar gândește-te la cine ești atunci când nimeni nu te privește – și când toată lumea o face. Adesea, ne îngrijim cu atenție prezentarea exterioară. Ne deghizăm, la vedere. Și în timp ce nu vă sfiiți de culorile vibrante și de moda care mă remarcă, această Lună Nouă vă întreabă dacă sunteți suficient de îndrăzneți să vă purtați și inima pe mânecă. De asemenea, spune: este în regulă să te pui pe primul loc. Să-ți iei atât de faimoasa aventură pentru a fi cu îndrăzneală, sălbatic, autentic tu însuți. Fii vulnerabilă. Împărtășește-ți speranțele și durerile. Dacă există vreun semn suficient de curajos pentru a face asta, acela ești tu. Nu există un proiect mai important pentru tine în acest moment decât să descoperi cine ești și să acționezi în fiecare zi în aliniere radicală cu acea versiune a ta. 

TAUR

Permisiunea de a te odihni, relaxa și reîncărca Taur. Ești un semn cunoscut pentru că te bucuri de plăcerile simple – gândește-te la pijamale confortabile, mâncare la pachet și plăcerea vinovată a televizorului. Invitația acestei Luni Noi este de a fi intenționat cu privire la timpul tău de odihnă. Dacă doriți să petreceți o zi fără să faceți „nimic”, asta este „ceva”. Onorați-vă nevoia de a face acel ceva fără vinovăție. Întrebați-vă: se simte bine acel timp în acel moment? Mă pregătește să mă simt echilibrat și odihnit pentru a putea apoi să mă confrunt cu provocări mai mari? Singurul motiv pentru care nu o fac mai des este pentru că este perceput ca fiind leneș sau autoindulgent? Această Lună Nouă vă invită să vă puneți nevoile de îngrijire de sine pe primul loc. Renunțați la ideea că trebuie să produceți mereu pentru a vă simți demni. Uneori, cel mai util lucru pe care îl puteți face este să nu aveți un scop – și să fiți doar în acest moment.

GEMENI

FOLLOW ME

Ultimii doi ani ar fi putut pune presiune pe relațiile tale – în special pe cele de prietenie. Am trecut de la ieșiri, colindat și îmbrățișări la întâlniri pe Zoom care au dus rapid la oboseală online. Pentru tine, Gemeni, această schimbare ar fi putut fi resimțită ca o adevărată pierdere, deoarece te dezvolți atât în prieteniile de grup, cât și în cele individuale. Dacă ai simțit acest lucru, această Lună Nouă vine la momentul perfect. Îți oferă oportunitatea minunată de a avea un nou început în prieteniile tale. Este memento-ul tău cosmic că prieteniile trebuie îngrijite la fel de mult ca orice altă relație la care ținem. Fă-ți o intenție de a-ți chema cei mai apropiați prieteni, Gemeni. Cei în preajma cărora poți fi excentricul și autenticul tău sine în jurul tău fără să fii judecat. Cei care te văd și te iubesc – dar și cei cu care s-ar putea să fi pierdut legătura. Sună-i. Spune-le ce înseamnă ei pentru tine. 

RAC

Anul acesta este despre imaginea ta publică. În curând, Jupiter va aduce binecuvântări în carieră când va intra în semnul Berbecului – și această lunare este începutul. Clarificați cum vreți să arate aceste binecuvântări. Ce ți-ai dorit întotdeauna să faci? Să vă deschideți o afacere? Să conduci o echipă? Să scrii o carte? Să vă întemeiați o familie? Această lunare este despre alinierea energiei Berbecului, care ne îndeamnă spre autodepășire și aventură, cu predispoziția ta canceriană de a acționa în aliniere emoțională cu adevăratele tale sentimente. Dacă nu faci ceea ce iubești în fiecare zi, este în regulă. Dar care este un lucru simplu pe care îl poți face chiar acum pentru a te apropia de asta? În ce investești timp, Rac? Dacă răspunsul este orice altceva decât propriile tale vise, folosește această Lună Nouă pentru a planta noi semințe de intenție care te vor aduce cu un pas mai aproape de a le face realitate.

LEU

Aventura te cheamă, Leu. Întrebarea este: ești pregătit să răspunzi? Această Lună Nouă îți cere să mergi în stil mare – și nu să stai acasă. Oportunitățile de călătorie au fost puține în ultima vreme. Dar în următorul an vei fi infinit mai inspirat să ieși acolo – mai ales atunci când Jupiter intră în Berbec în luna mai. Folosiți această Lună Nouă pentru a vă gândi la ceea ce vreți să vedeți și să faceți – și, de asemenea, de ce. Urmarea unui curs de yoga ar putea fi ceea ce te duce la un refugiu de yoga care îți va schimba viața. Citirea întâmplătoare a unui horoscop te-ar putea catapulta într-o carieră în divinație. Aprecierea unui cont de călătorie pe rețelele de socializare te-ar putea inspira să mergi efectiv acolo și să ai o aventură unică în viață. Pentru tine, această Lună Nouă este despre a simți nevoia de a rezerva mai multe călătorii, de a vedea mai multe locuri și de a experimenta stimuli cu totul noi în afara zonei tale de confort – și apoi de a hrăni această dorință aventuroasă.

FECIOARĂ

Poți renunța pentru a lăsa pe altcineva să intre, Fecioară? Aceasta este întrebarea ta centrală în timpul acestei Luni Noi. Ești un dătător și un ajutor. Când cineva are nevoie, ești prima persoană pe care o cheamă toată lumea. Fie știi cum să rezolvi problema, fie ai lucrul perfect de spus. Dar cum rămâne când ai nevoie de ajutor? Știe cineva măcar? Sunteți capabil să cereți ajutor? Dacă o primești, simți că ești suficient de vrednic pentru a o primi? În timpul acestei Luni Noi, repetați că sunteți demni. Ca o mantră.    Spuneți-o atât de des, încât să începeți în cele din urmă să o credeți. Această Lună Nouă este o aventură în vulnerabilitate fizică, emoțională, sexuală și spirituală pentru tine. S-ar putea să nu pară o schimbare radicală în exterior, dar aceasta ar putea fi Luna Nouă care trezește în tine o transformare interioară profund vindecătoare. Una pe care ai câștigat-o și pe care o meriți.

BALANȚĂ

Dacă ai tânjit după un nou început în dragoste, Balanță, atunci această Lună Nouă este ceva de genul unei sincronizări divine. Dacă relațiile s-au simțit stagnante sau ca și cum ar fi lipsit o scânteie, acum este momentul să reaprindeți pasiunea și aventura. Această energie se poate exprima în dormitor, dar există, de asemenea, o oportunitate de a merge mai adânc. Energia Berbecului se referă la autenticitate și la capacitatea noastră de a ne exprima cu îndrăzneală propria natură individuală. Berbecul tânjește după libertate. La prima vedere, acest lucru poate părea că contrastează cu nevoia ta solară din Balanță de uniune și parteneriat – dar această lunare te îndeamnă să vezi că nu trebuie să te compromiți de dragul altuia. Iubirea și parteneriatele adevărate necesită libertate. Libertatea ta de a fi tu și libertatea partenerului tău de a fi ei înșiși – și amândoi să fiți acceptați pentru asta. Perfecțiunea nu este niciodată prețul pentru a fi iubit. A fi tu însuți este.

SCORPION

Există o recompensă în ritual, Scorpionule, dacă știm unde să o căutăm. Ești un semn care se bucură de farmecul misterului. Ceva atât de banal ca o rutină zilnică poate fi destul de neinspirat pentru tine. Să plătești facturile, să te pregătești… plictisitor, nu-i așa? Dar dacă ți-ai putea schimba perspectiva? Să pui mai multă intenție în sarcinile pe care le efectuezi pe pilot automat? Ce-ar fi dacă ați putea privi ceva precum o plimbare prin cartierul dumneavoastră – același loc familiar – și să îl vedeți ca un străin? Această Lună Nouă în Berbec este despre trezirea unui simț al aventurii în viața ta de zi cu zi. Astfel, un e-mail din căsuța ta de e-mail nu produce o greutate împovărătoare a încă unui lucru pe care „trebuie” să îl faci – și devine în schimb încă un lucru pe care „ajungi” să îl faci. Folosiți această Lună Nouă pentru a vă ajuta să prețuiți fiecare moment. Pentru că timpul trece repede – și viața odată cu el.

SĂGETĂTOR

Această Lună Nouă este despre distracție pentru tine, Săgetătorule, genul de distracție pe care o aveai când erai copil. Este vorba despre a avea o aventură. Să trăiești momentul – și apoi să trăiești pentru a povesti despre el. Este vorba despre a-ți lăsa copilul interior să iasă la iveală și a recăpăta exuberanța și optimismul tineresc pe care poate că le-ai simțit cândva, dar care s-au pierdut pe drumul termenelor limită, al obligațiilor și al greutății responsabilităților. Această Lună Nouă este despre vindecarea copilului tău interior prin recunoașterea rolului pe care copilul tău interior încă îl joacă în inima ta. Ce ai face dacă ai putea face orice îți dorești? Unde v-ați duce? Cine ar fi cu tine? Ce activitate ai alege? Și, cel mai important, cum ai vrea să te simți? Apoi, folosește această Lună Nouă pentru a face un singur lucru care să te apropie de transformarea acelei viziuni în realitate.  

CAPRICORN

Cât de des faci mai mult pentru alții decât faci pentru tine, Capricorn? Este o întrebare care se pune adesea oamenilor în relații, dar este o întrebare la fel de importantă cu membrii familiei și acasă. Îți asumi mai multe responsabilități decât ar trebui în mod rezonabil să te aștepți? Această Lună Nouă este o șansă de a echilibra acolo unde obligațiile pot fi supraîncărcate asupra ta. Când vine vorba de asumarea responsabilității și a responsabilității, oamenii apelează întotdeauna la tine. Dar ai nevoie și de timp pentru tine. De asemenea, ai nevoie de un moment pentru a-ți pune nevoile pe primul loc sau pentru a avea un spațiu care este doar al tău pentru a te relaxa. Folosește această Lună Nouă ca pe o oportunitate de a primi ajutor prin casă, cu treburile zilnice, astfel încât să te poți elibera pentru a face mai multe lucruri pe care ți-ai dori să le ai mai mult.

VĂRSĂTOR

Cum este relația ta cu comunicarea, Vărsătorule? Îți dorești să poți schimba modul în care interacționezi nu doar cu oamenii, ci și cu dispozitivele tale actuale? Poți fi mai intenționat în a lăsa telefonul jos pentru a putea fi mai prezent pe deplin? Este vorba despre a face stilul tău preferat de comunicare mai clar pentru ceilalți? Să le spui că nu poți răspunde întotdeauna la fiecare mesaj? Sau, în schimb, că apreciați răspunsurile mai prompte? Indiferent despre ce este vorba, pe măsură ce crește dependența noastră de tehnologie pentru a comunica cu ceilalți, crește și relația noastră tensionată cu dispozitivele pe care le folosim pentru a comunica. Privește această Lună Nouă ca pe o șansă de a apăsa butonul de resetare celestă pe părțile mai spinoase ale corespondenței cu ceilalți – adică gestionarea așteptărilor și stabilirea de linii directoare, astfel încât să poți petrece mai mult timp concentrându-te pe calitatea conversațiilor tale și mai puțin timp gândindu-te la modul în care o vei face.

PEȘTI

Ai parte de un nou început în lumea finanțelor personale – mai ales că Jupiter, planeta abundenței, va aduce foarte curând noroc și binecuvântare în materie de bani. Cum viitorul indică spre libertate financiară, este un moment bun să te gândești la cum vrei să arate viitorul tău – și ce rol joacă sănătatea financiară în el. Folosiți această perioadă pentru a investi în cel mai mare bun al dumneavoastră: propriile vise. Apoi, planificați ce anume aveți nevoie pentru a alimenta aceste vise. Acesta nu este un moment pentru cheltuieli nesăbuite, ci pentru o planificare intenționată a bugetului. Banii pot fi un subiect ciudat de discutat, dar pot fi o parte esențială a sentimentului nostru de siguranță. De ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil? Pentru a vă simți în control? Și pentru a vă simți aventuros? Amintiți-vă că Berbecul este un semn cardinal care ne îndeamnă să inițiem un plan. Acum este timpul să investești în tine, Pești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.