Ce cadouri NU trebuie să îi faci partenerului de Valentine`s Day!

Alegerea cadoului perfect pentru o asemenea ocazie specială poate deveni uneori destul de dificilă. Există anumite superstiții de care trebuie să ținem cont, dacă nu vrem să riscăm să ne distrugem relația. În continuare vom vorbi despre TOP 10 lucruri care nu se fac cadou, atât pentru el, cât și pentru ea. Doamnelor, acest articol ar trebui băgat pe sub nas domniloc, doar prevetiv…să fim sigure că nu dau greș!

Ce cadouri NU trebuie să îi faci partenerului de Valentine`s Day!

1. Obiectele ascuțite – Fie că este vorba despre un cuțit sau o foarfecă, niciun obiect ascuțit nu ar trebui dăruit cadou. Superstiția spune că aceste lucruri captează o cantitate foarte mare de energie negativă. Unii spun chiar că, atunci când oferi un cuțit ai tendința de a tăia orice legătură cu persoana respectivă.

2. Ceas – sau orice alt obiect care măsoară timpul. La noi în țară se crede că așa cum ceasul se mai oprește din când în când, așa o să se oprească și relația generând certuri. În China, credințele spun că are rolul de a contoriza clipele rămase de trăit ale destinatarului.

3. Portmoneu – Se spune că atunci când dăruiești un astfel de cadou alungi norocul la bani al acelei persoane. Așadar, dacă totuși nu vrei să renunți la acest cadou, ar fi bine să pui totuși o bancnotă semnificativ acolo. Ba chiar mai mult, conform unor legi ale Universului, o bancotă îmăturită în 3 și ținută în portofel va atrage banii ca un magnet. Este important să nu o scoți de acolo.

4. Batistă pentru nas – În multe regiuni, chiar și la noi, se știe că obiceiul dăruirii batistelor este asociat cu lacrimile și durerea. Fiind dăruite la inmormântări. Șervețelele nu au același scop, deci poți înlocui cu asta.

5. Perle – Se pare că o dată cu dăruirea acestui cadou ar veni la pachet și niște boli, lacrimi și durere. În unele tări, perlele se semnifică lacrimile văduvelor și ale copiilor.

FOLLOW ME

6. Oglinda – Poate că nu este cel mai comun cadou, însă nu îl poți dărui oricui. Unii consideră că oglinda îți fură frumusețea și vitalitatea. Alții sunt de părere că doar oglinzile vechi au efecte negative.

7. Mănuși – Acest accesoriu este folosit des în ritualurile magice. Vrăjile prin care se ajută la schimbarea personalității. În cazul în care o femeie îi oferă soțului său ciorapi, acesta este liber să plece de acasă.

8. Lumânări – sunt de evitat, întrucât ele sunt asociate cu înmormântarea. Superstiția se referă în egală măsură și la lumânările decorative.

9. Lenjeria de corp oferită de soție partenerului său l-ar îndeamna pe acesta să comită adulter.

10. Florile galbene nu sunt recomandate spre a se face cadou. Superstiția spune că acestea prevestesc o separare timpurie.

Iar pentru că v-am spus ce să NU oferiți cadou, acum este momentul și pentru mici ponturi despre ce puteți achiziționa.

1. Un colier sau o brățara cu un pandativ infinit este unul dintre cele mai potrivite cadouri. Chiar dacă nu sunteți romantici, prin semnul infinitului faceți o declarație de dragoste cu subînțele: ”Te iubesc dincolo de cer și pământ. Te iubesc infinit”. Pe de altă parte, acest cadou poate fi oferit atât pentru ea, cât și pentru el. Ba chiar mai mult, dacă sunteți genul de cuplu care se asortează, puteți să vă faceți brățări cu semnul infinit, însă pe culori diferite.

2. Un set de bombe de baie ar putea fi un cadou perfect pentru persoanele care adoră să se relaxeze în cadă. Însă atentie! Dacă persoana căreia îi oferiți acest cadou are cabină de duș, și nu cadă… s-ar putea să-i fie total nefolositoare!

3. Dacă partenerul tău iubește cărțile și vinul, și metoda sa de relaxare înainte de somn este o carte bună și un pahar de vin roșu, cred că tocmai am găsit cadoul perfect. Spor la căutat cartea perfectă pe care o va citi partenerul tău.

4. Dacă este pasionat de gaming și nu poate renunța la o partidă din jocul său preferat pentru a merge la baie, ei bine cred că un set complet care conține tastatură, mouse, mouse pad și căști cu microfon îl vor face foarte fericit.

5. Dacă consideri că este momentul perfect pentru a cere în căsătorie persoana care ți-a fost aproape în ultima vreme, un inel așa cum își dorește este mai mult decât cadoul perfect. Însă, dacă nu vreți încă să faceți propunerea, ar trebui să schimbați bijuteria cu o pereche de cercei sau o brățară.

6. Pentru pasionații de cadouri mai sofisticate, puteți organiza un city break, o escapadă de în ”altă lume”. Fiecare cuplu își dorește să ajungă undeva împreună. Puteți să căutați de pe-acum cele mai bune rezervări și să vă surprindeți partenerul când veți ajunge la destinație. De altfel, o călătorie cu un balon cu aer cald, sau o altfel de activitate pe care nu o faceți în fiecare zi este binevenită.

7. Dacă partenerul tău este o persoană influentă care semnează zeci de contracte pe zi, un set special de stilouri ar putea fi un cadou deosebit pentru el.

8. Pentru cuplurile pasionale, sau pentru cele în care monotonia și-a făcut loc, puteți încerca un joc pentru cupluri, un joc puțin…erotic. Acest cadou va condimenta relația de cuplu și cu siguranță partenerul va râde când va vedea surpriza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.