Ce-i mai rămâne de făcut unei femei care își dorește cu ardoare copii, dar nu reușește să-i aibă?

Viaţa este foarte scurtă şi la final, tot ceea ce contează este ceea ce IUBIŢI! La final nu va mai conta decât ceea ce vă rămâne… şi nu mă refer la lucrurile materiale. Alea sunt sau nu, se fac şi se realizează într-o măsură mai mică sau mai mare, apoi se pot pierde într-o secundă. Dar ceea ce contează cu adevărat este fericirea aceea unică pe care ţi-o aduce numai strigătul unui copil. Copilul tău!

Dar ce facem noi, cele mai multe dintre femeile moderne? Ne stresăm să muncim cât mai mult, vrem să facem un doctorat, apoi vrem să avem un job bun şi să ne construim o carieră, să ne facem un nume şi într-un final ne amintim că vrem şi un copil. Dar, de cele mai multe ori, toate cele mai sus amintite, cu excepţia copilului, se realizează în mulţi ani, cu multă trudă. Iar atunci când le avem parcă ne gândim cui le lăsăm… că doar copii n-am avut timp să facem si uite cum, fără să ne dăm seama, am intrat la menopauză. Este o realitate de care nu aş fi fost conştientă dacă nu aş i-aş fi întâlnit, în Grecia, pe doctorii Konstantinos Pantos și Andreas Vythoulkas, specialişti în fertilizare în vitro.

13-1200x675-9587449

Recunosc, nu ştiam de problema aceasta a femeilor care pot intra precoce la menopauză ori care se trezezesc prea târziu că vor un copil. Şi pentru cele care au alte probleme de sănătate şi nu pot ține o sarcină există o şansă de a putea da naştere unui copilaş.

Răspunsurile vin chiar de la cei doi medici. Dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu competențe în infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie, colposcopie, absolvent al Masteratului în cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea Doctorului Pantos, Dr. Vythoulkas a dobândit expertiză și compentențe în probleme de infertilitate și, implicit, în domeniul tehnicilor de reproducere umană asistată.

Legătura dintre cei doi este una de lungă durată şi până în prezent au reuşit să aducă pe lume sute de copiii acolo unde natura îşi pusese amprenta şi nu se mai putea face nimic.

Dacă sunteţi în situaţia aceasta, în care aţi face aproape orice pentru a rămâne însărcinate, vă recomand cu toată încrederea să apelați la acesti medici.

Ce mi-a plăcut foarte mult a fost să descopăr că problemele acestea medicale cu care se confruntă familiile infertile nu sunt tratate ca niște probleme de sănătate. Pe lângă analize și proceduri, viitorilor părinți li se recomandă să își petreacă zile de vacanță prin frumoasa Grecie. Temperatura mediteraneană, apa turcoaz, liniștea și plajele cu nisip argintiu și fin ajută foarte mult la relaxare și îndeamnă la dragoste.

Am stat de vorbă cu o mămică fericită care își dorea copil de peste 7 ani, dar nu se întâmpla miracolul până să ajungă în Grecia, la dl dr. Andreas Vythoulkas. Mi-a spus că viața familiei, a cuplului s-a schimbat radical, fiecare clipă valoarează de o mie de ori mai mult decât până să îl aducă pe baiețel în casă.

Dacă până acum își doreau să ajungă acasă pentru a se odihni, acum abia așteaptă să ajungă acasă pentru că acolo este viața, acolo este esența și centrul universului lor, al părinților și al bunicilor.

Ce spuneţi, merită tot acest efort? Eu, care am acasă doi copii, spun că DAAA, merită orice efort din lume pentru a auzi strigând prin casă „MAMAAA!!!” sau „TATAAA!”.

PS: Şi indiferent dacă aveţi sau nu nevoie de ajutorul medicilor pentru a vă întregi familia, nu rataţi ocazia de a merge în vacanţă în Grecia. Este o exeperianţă de neuitat ori de câte ori veţi ajunge acolo. ŞI mereu e ceva nou de descoperit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.