Ce îl enervează pe partenerul tău, în funcție de zodie

Ce îl enervează pe partenerul tău, în funcție de zodie

Dacă vrei să eviți discuțiile aprinse într-o relație, ar trebui să știi ce îl deranjează pe partenerul tău. Oamenii sunt diferiți și fiecare are propria viziune și lucruri care îl deranjează. Astrele îți pot oferi un răspuns pentru a ști ce îl enervează pe partenerul tău, iar pe viitor poți evita certurile în cuplu.

Află ce îl enervează pe partenerul tău, în funcție de semnul său zodiacal:

Berbec

Dacă partenerul tău este în zodia Berbec, va trebui să înveți să îți gestionezi timpul mai bine. Berbecii urăsc să aștepte. Nu au răbdare așa că cel mai bine ar fi să eviți întârzierile, dacă nu vrei să îți strici ziua.

Taur

Ar trebui să știi cât de importantă este stabilitatea pentru Taur. De aceea el își face mereu planuri pentru a se asigura că nu intervine nicio situație neprevăzută. Nativul Taur nu vrea să fie nevoit să se abată de la un program prestabilit. Așa că ai grijă să nu întâzii sau să amâni planurile făcute împreună pentru că nu îl vei mai putea scoate pe nativul Taur dintr-o stare proastă.

Gemeni

FOLLOW ME

Nativul Gemeni va vorbi mereu mult. S-ar putea ca uneori chiar să te obosească cu poveștile lui și bârfele despre ceilalți. Dar ar fi bine să nu îl întrerupi.

Rac

Pe partenerul Rac îl va enerva dorința ta de a socializa și de a merge la petreceri. Se simte prea bine acasă și adoră să fie mereu în zona lui de confort.

Leu

Nu-i spune unui Leu că a greșit. Încearcă să adopți o atitudine cât mai diplomată. Leii se enervează foarte mult dacă le reproșezi că au geșit.

Citește și: 5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine

Fecioară

Să nu cumva să deranjezi un obiect în casă pentru că furia Fecioarei se va revărsa asupra ta. Nativul Fecioară vrea ca orice detaliu să fie în așezat în cea mai mare ordine fie că vorba de obiecte , de planuri sau de sarcini.

Balanţă

Nu confrunta o Balanță. Partenerul Balanță vrea ca unele probleme să treacă pur și simplu pe lângă voi și evită orice confruntare directă. Dacă decizi să îi spui lucrurile direct se va pierde cu firea.

Scorpion

Minciuna îl va enerva cel mai tare pe partenerul Scorpion. Nici măcar nu e nevoie să te străduiești să ascunzi ceva pentru că nativul Scorpion are propriile trucuri pentru a afla adevărul. Dacă te prinde cu o minciună, oricât de mică ar fi, pregătește-te de furtună.

Săgetator

S-ar putea să îl enervezi pe nativul Săgetător dacă ești mai retras și ai nevoie de mai mult spațiu personal. Săgetătorului îi place să stea la povești și să se direze.

Capricorn

Îl vei enerva pe nativul Capricorn dacă îi reproșezi că stă prea mult la locul de muncă. Pentru Capriocorn cariera este o prioritate și ar trebui să înveți să îl accepți așa.

Vărsător

Nu încerca să îi limitezi libertatea unui Vărsător pentru că acsta prețuiește cel mai mult independența. Îl vei enerva la culme dacă încerci să intri cu forța în viața lui.

Pești

Peștii sunt firi emoționale și se enervează foarte ușor. Nu încerca să îi contrazici principiile de viață care țin foarte mult de idealism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.