Ce ÎNGHEȚATĂ se potrivește pentru fiecare ZODIE

Îți place înghețata? Află care e sortimentul făcut special pentru zodia ta!

Berbec

Iubești adrenalina și conceptul de nou mereu te intrigă. Vrei să le încerci pe toate, de peste tot, așa că îți place înghețata de mentă.

Taur

Tu ești persoana care vrea ca mâncarea să arate perfect, deci preferi înghețata Sundae cu ciocolată.

Gemeni

FOLLOW ME

Îți place să ai din ce să alegi. Dintre două variante, mereu va câștiga înghețata cu unt de arahide.

Rac

Se spune că ești o persoană dificilă. În esență, nu ai face rău nimănui. O simplă înghețată cu căpșuni îți face viața mai bună.

Leu

Ești într-o continuă sărbătoare și toți din jurul tău te invidiază pentru asta.Îți place să te cinstești cu o înghețată cu aromă de banane.

Fecioară

Perfecționismul întruchipat tu ești. Deși îți faci poftele în ceea ce privește dulcele, totuși ai grijă să nu aibă atât de multe calorii. În loc de o înghețată cu iaut, preferi un iaurt înghețat.

Balanță

Îți place să te răsfeți atunci când ieși de la muncă și stai la o bârfă cu prietenii tăi. Așa că aroma de vanilie este cea mai potrivită pentru relaxare.

Scorpion

Considerat un om misterios, dai curs acestei vorbe și preferi aroma de ciocolată.

Săgetător

Fiind mereu in priză, nu stai niciodată locului, ai nevoie de ceva care să te țină pe picioare. Înghețata cu aromă de cafea este doza ta de energie.

Capricorn

Depui foarte multe eforturi pentru a obține tot ce îți dorești, așa că te răsplătești cum se cuvine. O simplă înghețată cu vanilie, acoperită cu bomboane multicolore este cea mai delicioasă răsplată a ta.

Vărsător

Mereu faci combinații și experimente de care nu s-a mai auzit, cum ar cireșe cu nucă de cocos și avocado.

Pești

Imaginația ta este una foarte dezvoltată. Acesta este unul dintre motivele pentru care îți place diversificarea. O înghețată cu fructe te încântă cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.