Ce rezervă 11-11, cea mai norocoasă zi a anului, pentru zodia ta

Ce rezervă 11-11, cea mai norocoasă zi a anului, pentru zodia ta

Semnificația zilei de 11-11 este bine cunoscută pentru că este norocoasă (te-ai uitat vreodată la ceas la ora 11:11 și ai simțit nevoia să îți pui o dorință?), dar are și o semnificație astrologică. Ținând cont de acest lucru, poate că ești curios să afli ce vești de bun augur ar putea rezerva cosmosul pentru semnul tău zodiacal pe 11 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi a anului.

În primul rând, însă, este important să luăm în considerare universul ca întreg. Cel mai demn de remarcat aspect pe 11-11 în acest an este că Luna și Jupiter vor fi conjuncte (adică apropiate una de cealaltă), ceea ce va amplifica la rândul său efectele pe care le simțim de la fiecare corp ceresc. Ca un memento, Luna ne guvernează personalitatea emoțională, iar Jupiter este planeta asociată cu creativitatea, creșterea, norocul și bunăstarea. În plus, în acea zi, luna se va afla în faza de creștere, care are loc chiar înainte de luna plină.

♈ BERBEC

Conjuncția lunii cu Jupiter va activa a 11-a casă a Berbecului, cea a comunității și a norocului, spune astrologul. Dacă semnul tău solar este acest semn cardinal înflăcărat, te poți aștepta la un plus de putere cosmică în spatele unor lucruri precum rețelele, ideile și exprimarea creativă.

Mai ales dacă aveți idei inovatoare sau avangardiste care sperați să ia amploare, ați putea beneficia de pe urma plasării dvs. acolo unde „ați putea fi un magnet pentru acele persoane cheie care au împărtășit viziunea.

♉ TAUR

Configurația planetară din 11 noiembrie 2021, potrivit astrologilor, este o zi bună pentru multe lucruri în ceea ce privește Taurii. Unul dintre aceste lucruri este eliberarea sistemelor care nu le mai servesc.

În această perioadă, s-ar putea, de asemenea, să te trezești punându-ți întrebări despre viața profesională și cariera ta. Este o zi excelentă pentru a stabili intenții în jurul acestor parametri și, poate, pentru a elibera ceva la care ai lucrat în public.

FOLLOW ME

♊ GEMENI

Astrologul spune că semnificația 11-11 pentru semnele solare Gemeni este asociată cu efectuarea unei călătorii – care poate fi fizică, cum ar fi călătoriile, sau spirituală – care îi va ajuta în cele din urmă în creșterea lor personală.

Petreceți timp gândindu-vă la căutările de învățare cu care v-ați jucat, fie că este vorba de studii superioare sau de înscrierea la un curs scurt..

♋ RAC

Această zi ar putea aduce evenimente de viață care te cheamă să te gândești la viața ta amoroasă, precum și la banii tăi și este o mare oportunitate de a ne vindeca relația noastră cu intimitatea.

11 noiembrie 2021 le aduce, de asemenea, Racului șansa de a accesa vindecarea ancestrală prin intermediul onorării celor dragi care au trecut. Poate că acest lucru seamănă cu scrierea unei scrisori către cineva pe care l-ai pierdut sau cu petrecerea timpului făcând ceva ce obișnuiai să faci cu cineva care a murit.

♌ LEU

Semnele de foc fixe se pot aștepta să reflecteze asupra tuturor relațiilor – fie ele romantice, personale, platonice sau unul dintre multele alte tipuri de relații.

Fiind persoane sociale, Leii vor dori să vadă o creștere a conexiunilor lor în această perioadă, așa că gândiți-vă să luați legătura cu vechii prieteni, care ar putea sfârși prin a fi potențiali parteneri de afaceri, sau poate foști colegi care ar putea fi noi prieteni grozavi. Dacă există o dorință pentru… un nou partener sau o dorință pentru un partener de afaceri sau un investitor important, sau pur și simplu doriți să vedeți o creștere a numărului de noi prieteni, de noi colaboratori, aceasta ar fi o zi minunată pentru intenție..

♍ FECIOARĂ

Cu plasamentele planetelor din perioada 11-11 din acest an, Fecioarele se pot aștepta la o oarecare ușurare de la autocritica lor tipică, pe măsură ce se introspectează și se eliberează de loialități care nu le mai servesc, spune astrologul.

Fecioarele își pot extinde uneori prea mult loialitatea, fie că este vorba de prieteni, de parteneri sau de locurile de muncă, așa că aceasta ar fi o zi foarte interesantă pentru ele să se elibereze de loialități învechite.

♎ BALANȚĂ

Pentru acest semn de aer, semnificația zilei de 11-11 din acest an este reprezentată de activările din casa a cincea a plăcerii; reprezintă un moment excelent pentru a te conecta cu copilul tău interior, spune astrologul.

Aceasta ar fi o zi excelentă pentru intenții în jurul reconectării cu copilul lor interior, făcând lucruri pe care poate le iubeau când erau copii și pe care nu au avut timp să le facă.

♏ SCORPION

Astrologul anticipează că 11-11 este o mare oportunitate pentru Scorpioni de a lucra la vindecarea ancestrală, în special în ceea ce privește ruperea tiparelor învechite din liniile noastre familiale.

Într-o notă mai ușoară, spune ea, este posibil să fiți mișcat să vă redecorați casa ca mijloc de a vă aduce în prezent și de a nu mai zăbovi asupra trecutului. Ceva la fel de simplu ca și cumpărarea de flori pentru spațiul tău poate ajuta în acest sens.

♐ SĂGETĂTOR

Săgetătorii se pot aștepta să își regândească stilul de comunicare, precum și perspectivele învechite pe care le pot avea asupra lumii, deoarece unele dintre modurile lor de gândire..

Săgetătorii încearcă mereu să se extindă și să facă lucruri noi, așa că, dacă există ceva de care te-ai agățat, eliberarea cu dragoste este bună pentru Săgetători”. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă extinde interesul și a încerca lucruri noi în afara zonei de confort. La urma urmei, nu știi niciodată dacă nu încerci.

♑ CAPRICORN

11 noiembrie 2021 va activa a doua casă a bunurilor, a resurselor și a respectului de sine pentru semnele solare Capricorn – dar poate nu în modul în care crezi tu.

Într-adevăr, aceasta ar fi o zi foarte bună pentru Capricorni să se concentreze în relația lor cu plăcerea, deoarece au tendința de a munci mult prea mult uneori, spune astrologul.

♒ VĂRSĂTOR

Astrologul spune că este posibil ca Vărsătorii să exploreze noi forme de exprimare de sine în cea mai norocoasă zi a anului. Dacă semnul tău solar este Vărsător, așteaptă-te să simți un puternic sentiment de apartenență față de tine însuți și nu-ți fie teamă să ocupi spațiu.

♓ PEȘTI

Fiind empaticii psihici ai zodiacului, semnele solare Pești vor avea nevoie în primul rând de odihnă în această zi. Dacă există lucruri, oameni, locuri de muncă, locuri de care Peștii au nevoie să se desprindă, aceasta ar fi o zi cu adevărat minunată pentru asta.

Aceasta este, de asemenea, o zi bună pentru a te apleca asupra unor noi practici spirituale pe care ai fost interesat să le explorezi, în special dacă acestea includ conectarea cu mentori sau profesori pentru a-ți duce introspecția și creșterea la nivelul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.