Ce se întâmplă dacă masezi acest punct de pe frunte?

Există foarte multe tehnici de masaj care relaxează corpul; multe dintre ele nu numai că sunt foarte benefice pentru organism, dar creează și o stare foarte plăcută. Partea proastă este că un masaj în adevăratul sens al cuvântului necesită timp și bani. 

Din fericire, există anumite puncte pe care dacă le masezi cu grijă pot avea același efect pe care îl are un masaj complet și pe care îl poți face fără ajutorul numănui.

Masarea acestui punct de pe frunte îmbunătățește concentrarea, calmează durerile de cap și  relaxează ochii, în special după ce petreci multe ore în fața calculatorului. 

Ce trebuie să faci?

Tot ce trebuie să faci este să atingi cu degetul punctul dintre sprâncene și să masezi în sens vertical. Continuă să faci acest lucru timp de 45 – 60 de secunde, iar efectul nu va întârzia să apară.

Experții spun că acest punct activează o zonă a creierului care reduce tensiunea nervoasă.

Totodată, această renumită tehnică chinezească, îmbunătățește aspectul pielii și ajută la procesul regenerativ al tegumentului.

FOLLOW ME

Deci, dacă ai o durere de cap sau dacă ai ochii obosiți după o zi plină la locul de muncă, vei știi ce ce ai de făcut!

via lifecoachcode.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.