Ce se spune DE RĂU despre tine în funcție de ZODIE

Fiecare om are propria sa personalitate. Există calităţi, dar şi defecte. Însă, defectele se transformă în etichete care nu pot fi uşor uitate. Iată ce se spune de rău despre tine în funcție de ZODIE:

 

Berbec

Despre tine se spune că eşti încăpăţânat. Adevărul este că îţi pace să spui lucrurilor pe nume şi faci tot ce este nevoie pentru tine şi cei dragi ţie.

Taur

Nu îţi place să fii cicălit, dar ţie îţi place să insişti. Adesea, acest gest este catalogat ca fiind enervant din partea ta. Dacă cineva încearcă din răsputeri să te convingă de ceva, nu te vei lăsa până nu va renunţa să te convingă.

Gemeni

FOLLOW ME

Eşti o persoană foarte prietenoasă şi sociabilă, ceea ce te face să ai mulţi prieteni. Cum falsitatea este în mare vogă, eşti catalogat ca fiind fals, pentru că atâţia prieteni nu este normal să ai (după părerea unora).

Rac

Iubeşti şi ajuţi foarte mult persoanele care te înconjoară. Se spune că eşti capricios, pentru că starea ta de spirit este foarte schimbătoare. Acest proces se întâmplă din cauza amalgamului de emoţii care te invadează zilnic.

Leu

Dacă se spune despre tine ceva de rău, să ştii că este din pură invidie. La tine nu există vanitatea şi nici despre egoism nu este vorba. Nu pui nevoile tale înaintea celor pe care îi iubeşti, dimpotrivă.

Fecioară

Tu nu critici pentru că aşa vrei tu şi eşti o persoană bârfitoare sau rea. Critica vine din nevoia ta personală de a fi perfectă. Nu are legătură cu nimeni altcineva decât cu tine.

Balanţă

Tu nu te stresezi când ai o activitate. Pentru că stresul este o problemă majoră în zilele noastre, lipsa agitaţiei şi a stresului este ceva foarte ciudat. Adesea, este confundată cu lenea, ceea ce nu este cazul la tine.

Scorpion

Grija foarte mare pe care o porţi persoanelor iubite te fac să pari ca şi cum ai fi o persoană posesivă. Tu doar iubeşti şi protejezi.

Săgetător

Despre tine se ştie că eşti infidel. Realitatea spune că atunci când te îndrăgosteşti, nu te mai interesează nimeni altcineva şi eşti trup şi suflet pentru persoana de lângă tine.

Capricorn

Lucrurile rele care se aud despre tine, cu siguranţă, sunt de la nişte oameni care ţi-au greşit în trecut cu ceva şi tu nu vrei să mai ai contact cu ei. Acesta este motivul pentru care ei te cred ranchiunos.

Vărsător

Răceala nu îţi stă în fire. Eşti o persoană caldă şi îţi arăţi punctele slabe şi sentimentele.

Peşti

Da, îţi place să stai şi singur, doar tu cu tine. Îţi place să stai şi în compania prietenilor şi a altor oameni dragi. Însă, nu eşti o persoană introvertită doar pentru că vrei să-ţi petreci puţin timp cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.