Ce SEMNIFICAȚIE ascunsă are NUMELE tău


Află care este cifra numelui tău, pentru a vedea ce îţi pregăteşte destinul. Ia în considerare numele (de fată, în cazul femeilor căsătorite), prenumele şi iniţiala tatălui.
Sub fiecare literă adaugă cifra corespunzătoare:

1 – A, J, S
2 – B, K, T
3 – C, L, U
4 – D, M, V
5 – E, N, W
6 – F, O, X
7 – G, P, Y
8 – H, Q, Z
9 – I, R

Adună cifrele până obții o singură cifră. Dacă ai obținut 11 sau 22, nu le aduna, acestea au o semnificație aparte.

Cifra 1. Început, creație


Persoanele dominate de numărul 1 au spirit de lideri, multă energie, sunt excentrice și uneori egoiste și dominatoare. Acordă multă importanță imaginii lor și părerii altora despre ele.

Cifra 2. Percepție, adevăr, frumusețe

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Îți plac lucrurile rafinate, intelectuale. Ai entuziasm și capacitatea de a vedea caracterul oamenilor, dar uneori dai dovadă de prea multă sensibilitate.

Cifra 3. Rigoare, iluminare

Ești intuitiv, afectuos și a-i face orice pentru a-ți ajuta prietenii. Ești însă ușor de impresionat, principalul tău defect fiind naivitatea.

Cifra 4. Stabilitate, siguranță, ambiție

Persoanele dominate de cifra 4 sunt inventive și perseverente, dar trăiesc pe repede înante și nu acoră atenție plăcerilor mici din viață.

Cifra 5. Incertitudine și ezitare

Ești irascibil și îți faci prea multe griji, care sunt adesea inutile. Ai încredere, după ce îți vei depăși limitele vei fi de neoprit.

Cifra 6. Nehotărâre și exces

Ești adesea înțeles greșit. Experiența ta de viață este însă bogată, iar asta îți dă încredere în tine.

Cifra 7. Înțelepciune, spiritualitate, succes

Ești loial, de încredere, dar și curios, receptive la noutăți și creative.

Cifra 8. Geniu, inspirație, dreptate

Ești o persoană care se poate adapta în orice situație, independentă, intuitivă și hotărâtă, care poate fi adesea încăpățânată.

Cifra 9. Umanitate, intuiție, energie regeneratoare

Persoanele dominate de cifra 9 sunt filosofice, intuitive, inteligente, cu idealuri și standarde înalte, raționale și chiar telepatice.

Cifra 11. Succes, putere, aventură

Ești capabil să vezi imaginea de ansamblu, dar nu îți împărtășești gândurile. Ești aproape mereu activ, din punct de vedere fizic și mental.

Cifra 22. Luptă, schimbare, grabă

Cauți mereu să afli cine ești și în interiorul tău se duce constant o luptă. Ești o persoană spontană, dar uneori îți regreți faptele. Conflictele tale interioare te fac să ai uneori un comportament extrem.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.