Ce SEMNIFICAȚIE ascunsă are NUMELE tău

Află care este cifra numelui tău, pentru a vedea ce îţi pregăteşte destinul. Ia în considerare numele (de fată, în cazul femeilor căsătorite), prenumele şi iniţiala tatălui.
Sub fiecare literă adaugă cifra corespunzătoare:

1 – A, J, S
2 – B, K, T
3 – C, L, U
4 – D, M, V
5 – E, N, W
6 – F, O, X
7 – G, P, Y
8 – H, Q, Z
9 – I, R

Adună cifrele până obții o singură cifră. Dacă ai obținut 11 sau 22, nu le aduna, acestea au o semnificație aparte.

Cifra 1. Început, creație

Persoanele dominate de numărul 1 au spirit de lideri, multă energie, sunt excentrice și uneori egoiste și dominatoare. Acordă multă importanță imaginii lor și părerii altora despre ele.

Cifra 2. Percepție, adevăr, frumusețe

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Îți plac lucrurile rafinate, intelectuale. Ai entuziasm și capacitatea de a vedea caracterul oamenilor, dar uneori dai dovadă de prea multă sensibilitate.

Cifra 3. Rigoare, iluminare

Ești intuitiv, afectuos și a-i face orice pentru a-ți ajuta prietenii. Ești însă ușor de impresionat, principalul tău defect fiind naivitatea.

Cifra 4. Stabilitate, siguranță, ambiție

Persoanele dominate de cifra 4 sunt inventive și perseverente, dar trăiesc pe repede înante și nu acoră atenție plăcerilor mici din viață.

Cifra 5. Incertitudine și ezitare

Ești irascibil și îți faci prea multe griji, care sunt adesea inutile. Ai încredere, după ce îți vei depăși limitele vei fi de neoprit.

Cifra 6. Nehotărâre și exces

Ești adesea înțeles greșit. Experiența ta de viață este însă bogată, iar asta îți dă încredere în tine.

Cifra 7. Înțelepciune, spiritualitate, succes

Ești loial, de încredere, dar și curios, receptive la noutăți și creative.

Cifra 8. Geniu, inspirație, dreptate

Ești o persoană care se poate adapta în orice situație, independentă, intuitivă și hotărâtă, care poate fi adesea încăpățânată.

Cifra 9. Umanitate, intuiție, energie regeneratoare

Persoanele dominate de cifra 9 sunt filosofice, intuitive, inteligente, cu idealuri și standarde înalte, raționale și chiar telepatice.

Cifra 11. Succes, putere, aventură

Ești capabil să vezi imaginea de ansamblu, dar nu îți împărtășești gândurile. Ești aproape mereu activ, din punct de vedere fizic și mental.

Cifra 22. Luptă, schimbare, grabă

Cauți mereu să afli cine ești și în interiorul tău se duce constant o luptă. Ești o persoană spontană, dar uneori îți regreți faptele. Conflictele tale interioare te fac să ai uneori un comportament extrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.