Ce SEMNIFICAȚIE ascunsă are NUMELE tău

Află care este cifra numelui tău, pentru a vedea ce îţi pregăteşte destinul. Ia în considerare numele (de fată, în cazul femeilor căsătorite), prenumele şi iniţiala tatălui.
Sub fiecare literă adaugă cifra corespunzătoare:

1 – A, J, S
2 – B, K, T
3 – C, L, U
4 – D, M, V
5 – E, N, W
6 – F, O, X
7 – G, P, Y
8 – H, Q, Z
9 – I, R

Adună cifrele până obții o singură cifră. Dacă ai obținut 11 sau 22, nu le aduna, acestea au o semnificație aparte.

Cifra 1. Început, creație

Persoanele dominate de numărul 1 au spirit de lideri, multă energie, sunt excentrice și uneori egoiste și dominatoare. Acordă multă importanță imaginii lor și părerii altora despre ele.

Cifra 2. Percepție, adevăr, frumusețe

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Îți plac lucrurile rafinate, intelectuale. Ai entuziasm și capacitatea de a vedea caracterul oamenilor, dar uneori dai dovadă de prea multă sensibilitate.

Cifra 3. Rigoare, iluminare

Ești intuitiv, afectuos și a-i face orice pentru a-ți ajuta prietenii. Ești însă ușor de impresionat, principalul tău defect fiind naivitatea.

Cifra 4. Stabilitate, siguranță, ambiție

Persoanele dominate de cifra 4 sunt inventive și perseverente, dar trăiesc pe repede înante și nu acoră atenție plăcerilor mici din viață.

Cifra 5. Incertitudine și ezitare

Ești irascibil și îți faci prea multe griji, care sunt adesea inutile. Ai încredere, după ce îți vei depăși limitele vei fi de neoprit.

Cifra 6. Nehotărâre și exces

Ești adesea înțeles greșit. Experiența ta de viață este însă bogată, iar asta îți dă încredere în tine.

Cifra 7. Înțelepciune, spiritualitate, succes

Ești loial, de încredere, dar și curios, receptive la noutăți și creative.

Cifra 8. Geniu, inspirație, dreptate

Ești o persoană care se poate adapta în orice situație, independentă, intuitivă și hotărâtă, care poate fi adesea încăpățânată.

Cifra 9. Umanitate, intuiție, energie regeneratoare

Persoanele dominate de cifra 9 sunt filosofice, intuitive, inteligente, cu idealuri și standarde înalte, raționale și chiar telepatice.

Cifra 11. Succes, putere, aventură

Ești capabil să vezi imaginea de ansamblu, dar nu îți împărtășești gândurile. Ești aproape mereu activ, din punct de vedere fizic și mental.

Cifra 22. Luptă, schimbare, grabă

Cauți mereu să afli cine ești și în interiorul tău se duce constant o luptă. Ești o persoană spontană, dar uneori îți regreți faptele. Conflictele tale interioare te fac să ai uneori un comportament extrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.