Ce spune culoare unghiilor despre tine

Te-ai gândit vreodată că așa cum îți alegi hainele în funcție de starea de spirit, îți alegi și oja? Lacul de unghii spune mai multe despre tine decât ai crede!

Pentru femei, momentele petrecute la manichiură sunt foarte relaxante! Fie că îți faci unghiile la salon sau la tine acasă, este un moment de răsfăț pe care ți-l oferi. Face parte din seria clipelor în care simți că faci ceva pentru tine. Indiferent de cât de aglomerat ar fi programul tău, dacă de masaj sau de tratamente corporale nu găsești timp, o pentru unghii găsești mereu o cale.

Culoarea pe care o alegi pentru ojă spune foarte multe despre tine, fiind aproape sinonimă cu personalitatea ta. Iată ce spune fiecare:

Roz

Asta este o culoare pentru femeile romantice și sensibile. Implică ideea că ai fi dispusă să te joci cu păpușile dacă ar fi o regulă socială.

Portocaliu

FOLLOW ME

Dacă aceasta e culoarea ta, ești o persoană care vede jumătatea plină a paharului. Ești optimistă și energia și creativitatea ta îi stresează pe alții.

Mov

Dacă movul este prima ta alegere, atunci mintea ta e plină de creativitate.

Gri

La marginea dintre alb și negru, ești o persoană destul de indecisă și în general fugi de riscuri. Cu toate acestea, ești o tipă extraordinară și întorci capete peste tot pe unde mergi.

Albastru

Ești de încredere și loială dacă albastru este alegerea ta. Sincer, încrederea și stabilitatea sunt trăsăturile tale cele mai bune.

Galben

Simbolizând raza de soare, această culoare reprezintă un nou început.

Roșu

Ești aprigă și există o parte în tine care este nestatornică și agresivă. Roșul indică și pasiune și căldură.

Alb

Indicând puritate și inocență, albul este reprezentantul curățeniei. Ești considerată plăcută, dulce și prietenoasă.

Negru

Dacă preferi oja neagră, ai o parte misterioasă care îi intrigă aproape pe toți cei cu care intri în contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.