#TIPS&TRICKS

Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta

Scris de Ela la 23 decembrie 2016

Ochii sunt ferestrele sufletelor, pentru că poţi exprima foarte multe prin ei. Se spune că poţi minţi din cuvinte, dar nu şi cu ochii. Chiar și oamenii de știință au fost de acord cu legăturile comune care există între persoanele ce au aceeași culoare a ochilor. Cercetări recente dezvăluie adevăruri șocante despre culoarea ochilor și chiar și irisul poate indica dacă ești o persoană caldă și de încredere sau una nevrotică și impulsivă.

Iată ce spune culoarea ochilor despre tine:

Publicitate

Ochii căprui sau negri


Cej mai mulți oameni au această culoare. Mai întâi trebuie să-ți cunoști puterea și apoi ai fi în stare, probabil, să conduci lumea. Ești un lider înnăscut. Oamenii cu ochi întunecați sunt mai plăcuți și le plac sporturile.

Ochii albaștri

Publicitate

Oamenii cu ochi albaștri au o mare putere interioară și fizică. Femeile cu ochi albaștri par a tolera mai bine durerile nașterii. Te poți descurca și cu anxietatea și depresia mai bine. Ești ambițios și nu mulți îți stau în cale.

Ochi gri

Ochii gri sunt rari, aceasta fiind cea mai deschisă nuanță de albastru. Ești o persoană extreme de rezonabilă, dar este o parte în tine pe care nu prea o poți controla. Tinzi să fii defensiv uneori.

Publicitate

Ochii de alună

Aceasta este o nuanță neobișnuită și de aceea multor oameni care au astfel de ochi li se spune de timpuriu că sunt special. Ai tendința să fii independent, încrezător și spontan. Personalitatea ta poate fi puțin cam imprevizibilă, dar asta e în regulă, totuși.

Ochii verzi

Verdele este cea mai sexi culoare și îi atrage foarte mult pe oameni. Ai tendința să fii mai tulburătoare și misterioasă. Ești imprevizibilă, dar nu și iute la mânie. Ești și creativă și te descurci bine sub presiune.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--