Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta

Ochii sunt ferestrele sufletelor, pentru că poţi exprima foarte multe prin ei. Se spune că poţi minţi din cuvinte, dar nu şi cu ochii. Chiar și oamenii de știință au fost de acord cu legăturile comune care există între persoanele ce au aceeași culoare a ochilor. Cercetări recente dezvăluie adevăruri șocante despre culoarea ochilor și chiar și irisul poate indica dacă ești o persoană caldă și de încredere sau una nevrotică și impulsivă.

Iată ce spune culoarea ochilor despre tine:

Ochii căprui sau negri

Cej mai mulți oameni au această culoare. Mai întâi trebuie să-ți cunoști puterea și apoi ai fi în stare, probabil, să conduci lumea. Ești un lider înnăscut. Oamenii cu ochi întunecați sunt mai plăcuți și le plac sporturile.

Ochii albaștri

Oamenii cu ochi albaștri au o mare putere interioară și fizică. Femeile cu ochi albaștri par a tolera mai bine durerile nașterii. Te poți descurca și cu anxietatea și depresia mai bine. Ești ambițios și nu mulți îți stau în cale.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Ochi gri

Ochii gri sunt rari, aceasta fiind cea mai deschisă nuanță de albastru. Ești o persoană extreme de rezonabilă, dar este o parte în tine pe care nu prea o poți controla. Tinzi să fii defensiv uneori.

Ochii de alună

Aceasta este o nuanță neobișnuită și de aceea multor oameni care au astfel de ochi li se spune de timpuriu că sunt special. Ai tendința să fii independent, încrezător și spontan. Personalitatea ta poate fi puțin cam imprevizibilă, dar asta e în regulă, totuși.

Ochii verzi

Verdele este cea mai sexi culoare și îi atrage foarte mult pe oameni. Ai tendința să fii mai tulburătoare și misterioasă. Ești imprevizibilă, dar nu și iute la mânie. Ești și creativă și te descurci bine sub presiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.