Ce spune despre tine FELUL în care SĂRUȚI

Știai că există mai mult de 100 de feluri de sărutări și fiecare dintre ele exprimă anumite sentimente? Prin urmare, buzele pot spune multe despre natura persoanei și despre relația de cuplu. Așa spune psihologul Sheril Kirshenbaum (Sheril Kirshenbaum), autorul cărții „Știința sărutării ” .

1. French Kiss

Acest tip este favoritul tuturor îndrăgostiților. E cel mai fierbinte, pasional și erotic din toate felurile de sărutări și, apropo, duce adesea la un contact fizic mai intim. Este ușor să ghicești că un astfel de sărut este comun unei relații, mai ales când nivelul pasiunii este maxim și partenerii nu se pot sătura unul de celălalt.

În general, după cum spun experții, sărutul francez este o adevărată artă, care ar trebui să fie stăpânită în perfecțiune.

2. Sărutul pe grabă

Spre deosebire de French kiss, un sărut rapid este potrivit pentru întâlniri sau când vă aflați în public. Acest lucru se face cu buzele închise, atingând ușor și rapid buzele partenerului. Un astfel de sărut se întâlnește la cuplurile care sunt împreună de mult timp și au atins deja apogeul pasiunii.

FOLLOW ME

3. Un pupic pe obraz

Un sărut rapid pe obraz înseamnă deseori „salut”, iar în unele țări un „gest” similar înlocuiește strângerea de mână. Dacă sărutul de pe obraz este mai prelungit, atunci în curând se poate transforma în ceva mai intim și mai pasional.

4. Sărut în aer

Cine a spus că un sărut este un contact fizic? Un sărut în aer este o demonstrație a afecțiunii tale si o modalitate de a comunica cu sufletul tău pereche de la distanță. Adesea, un astfel de gest înseamnă flirturi ușoare.

5. Sărutul Castel

Aceasta este atunci când, în timpul unui sărut, corpurile sunt îndepărtate, ca și când se grăbesc undeva, iar buzele nu pot fi deconectate. Se simte la fel cum arată: nu este prea mult timp, avem nevoie săplecăm urgent, dar partenerii nu se pot sătura unul de celălalt. Există astfel un fe de dezacord între buze și corp.

6. Sărut de înger

Când unul dintre parteneri îi sărută ușor pleoapa, nasul sau fruntea celuilalt, în timp ce se odihnește. Aceasta este una dintre cele mai strălucite manifestări ale sentimentelor delicioase și a grijei reciproce. În plus, un astfel de gest indică încrederea între parteneri

7. Sărut pe nas

Un sărut sau o mușcătură ușoară pe nas este un mod interesant de a atrage atenția, care aproape întotdeauna determină un zâmbet pe fața ta. Apropo, aceasta este o bună ocazie de a-ți cere scuze fără cuvinte și a-l face pe partener să uite instantaneu de nemulțumiri.

8. Sărut pe frunte

Adesea, un sărut pe frunte este numit sărut matern. Pentru că exprimă îngrijorarea și afecțiunea față de un om.

9. Sărut la ureche

Urechile sunt una dintre cele mai sensibile și erogene zone. Cu toate acestea, un sărut pe ureche poate gâdila multe persoane. Prin urmare, un sărut direct în ureche este folosit pentru a provoca râsete și a înveseli.

10. Sărut pe robul urechii

Acest sărut are conotații foarte erotice, care vizează zona cea mai erogenă. Acesta este unul dintre săruturile cele mai romantice și mai intime între parteneri și care este de multe ori doar un preludiu pentru o acțiune mult mai pasională.

11. Sărutul mâinii

Un fel de a săruta care demonstrează respectul și admirația pentru o doamnă.

Conform obiceiurilor vechi, numai dacă un bărbat este mai bătrân decât o fată, își poate permite să pună mâna doamnei pe buzele sale. În toate celelalte cazuri, bărbatul își pune buzele la brațul doamnei, în timp ce se sprijină sau chiar stă pe un genunchi. Este recomandat ca sărutul să fie însoțit de un compliment.

12. Sărutul pe gât

Partea din față și partea laterală a gâtului sunt una dintre cele mai sensibile zone erogene. Prin urmare, aceste săruturi sunt folosite de cupluri care au relații strânse, intime. Un astfel de sărut este adesea doar un preludiu.

13. Sărut de vampir

Roșeață sau vânătăi mici pe gât. Acesta este un fel de însemnare, o amintire pentru tine, și pentru toți cei din jurul tău. Apropo, același lucru se poate spune despre urmele de ruj, pe care le lasă femeile pe față sau de îmbrăcămintea unui bărbat.

14. Sărutul unei buze

Tipul sărutului, în care unul dinte parteneri săruta buza unui celuilalt (superioara sau inferioara). Acesta este un sărut puternic caracteristic oamenilor fericiți și cu adevărat iubitori, iar în timpul unui astfel de sărut poți simți respirația partenerului, ceea ce face momentul și mai intim.

15. Sărutul Eskimo

De fapt, acest lucru nu este un sărut, ci una dintre cele mai frumoase forme de exprimare a afecțiunii, în timpul căreia partenerii își freacă nasul unul împotriva celuilalt.

16. Mușcătura buzei inferioare

Aceasta este una dintre formele sărutului francez, atunci când buza partenerului este mușcată în timpul procesului în sine. Acest fel de sărutări exprimă pasiunea interioară, care pare să fie împrăștiată în exterior.

17. Sărutul Vidul

Despre acest sărut există sfaturi în cărți: „Când buzele tale obosesc, relaxează încet sărutul. Nu-ți îndepărta buzele de pe buzele partenerului în mod neașteptat, altfel vei auzi un zgomot puternic „.

Acesta sărut face să pară că ar scoate tot sufletul din partener și lasă după sine o oboseală plăcută.

18. Sărutul apropiat

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de sărutări, după cum era de așteptat. El este moderat puternic, moderat pasionat, potrivit pentru întâlnire, despărțire și, dacă îl stârnești în public, oamenii din jur nu se vor simți inconfortabil.

În timpul unui astfel de sărut, este important ca corpurile să fie strânse unul împotriva celuilalt. Apropo, sarută astfel cuplurile care sunt împreună de mult timp și se înteleg foarte bine unul pe celălalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.