Ce spune despre tine forma piciorului tău?

Arta de a citi în palmă a fost cunoscută de-a lungul istoriei. Se crede că linile din palma le permit oamenilor să își descopere destinele, dar ceea ce oamenii nu știu este că picioarele au, de asemenea, un rol similar. Forma picioarelor poate fi  folosita pentru a descoperi lucruri interesante despre personalitatea ta.

1. Piciorul roman

Persoanele cu acest tip de picior tind să fie foarte extrvertite și sociabile. De asemenea, ele tind să fie foarte carismatice, astfel încât pot avea succes într-o cariera ce presupune interacțiunea cu oamenii.

 

2. Piciorul pătrat

Persoanele cu acest tip de picior au tendința de a fi calme și calculate atunci când au de luat decizii importante. Ca urmare a acestui fapt, ele sunt foarte fiabile și practice.

3. Piciorul grecesc

Persoanele cu acestă forma la picior tind să fie entuziaste și motivate. Piciorul grecesc este văzut în mod obișnuit la artiști și sportivi.

4. Piciorul în scăriță

Acest picior pare a fi lung și subțire. Asta se datoreaza faptului că degetele sunt lipite. Persoanele cu acest tip de picior tind să aprecieze viața privată fiind în același timp, secretoase. Mai mult decat atât, ele pot fi, de asemenea, impulsive și pot avea schimbări bruște de dispoziție.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.