Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai născut


Ziua săptămânii în care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta. Există tipuri diferite de personalitate pentru fiecare dintre cele șapte zile ale săptămânii, care, apropo, au fost numite după planete și zeii asociați cu acele planete. Fiecare dintre ei aveau personalități deosebite.

Citește în continuare pentru a afla ce spune ziua în care te-ai născut despre tine:

Duminică
Oamenii născuți duminica sunt cei mai energici și le place să aibă timp pentru ei. Pot deveni ușor frustrați și pot lăsa lucrurile neterminate uneori. Sunt destul de sensibili, dar extrem de pozitivi.

Sâmbătă
Oamenii născuți sâmbăta sunt foarte încrezători, iar uneori ceilalți îi pot percepe ca pe niște snobi. Sunt foarte mândri de cum arată și le place să se îngrjească. Sunt inteligenți, de încredere și foarte responsabili.


Vineri
Cei născuți vineri sunt foarte creativi. Din grupul de prieteni sunt cei mai înțelepți, li se spune adesea că au un suflet foarte bătrân. Sunt spirituali și au o intuiție uimitoare. Totuși, nu se descurcă prea bine cu dificultățile, iar dezamăgirile din trecut le pot deveni obsesii.

Joi
Oamenii născuți joi sunt foarte carismatici și niște lideri înăscuți. Muncesc din greu ca să-și atingă scopurile, sunt independenți, extrem de optimiști și îi atrag pe ceilalți datorită stilului lor aventuros de viață.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Miercuri
Cei născuți miercuri sunt relaxați, îndrăgostiți de slujba lor și deschiși la întâlniri cu tot felul de oameni. Învață foarte repede, dar uneori au probleme de organizare.

Marți
Deși sunt destul de sensibili la critici, oamenii născuți marți au multă energie ceea ce îi ajută să-și atingă scopurile. Au mult succes în carieră, sunt conștienți de ce e bine și ce e rău, iar oamenii sunt atrași de ei.

Luni
Cei născuți luni sunt orientați spre familie și sunt niște negociatori foarte vicleni atunci când trebuie să se asigure că toată lumea e tratată egal. Sunt foarte creativi și își vor asuma rolul de lider, dacă trebuie.


0 comentarii pe “Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai născut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.