Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai născut

Ziua săptămânii în care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta. Există tipuri diferite de personalitate pentru fiecare dintre cele șapte zile ale săptămânii, care, apropo, au fost numite după planete și zeii asociați cu acele planete. Fiecare dintre ei aveau personalități deosebite.

Citește în continuare pentru a afla ce spune ziua în care te-ai născut despre tine:

Duminică
Oamenii născuți duminica sunt cei mai energici și le place să aibă timp pentru ei. Pot deveni ușor frustrați și pot lăsa lucrurile neterminate uneori. Sunt destul de sensibili, dar extrem de pozitivi.

Sâmbătă
Oamenii născuți sâmbăta sunt foarte încrezători, iar uneori ceilalți îi pot percepe ca pe niște snobi. Sunt foarte mândri de cum arată și le place să se îngrjească. Sunt inteligenți, de încredere și foarte responsabili.

Vineri
Cei născuți vineri sunt foarte creativi. Din grupul de prieteni sunt cei mai înțelepți, li se spune adesea că au un suflet foarte bătrân. Sunt spirituali și au o intuiție uimitoare. Totuși, nu se descurcă prea bine cu dificultățile, iar dezamăgirile din trecut le pot deveni obsesii.

Joi
Oamenii născuți joi sunt foarte carismatici și niște lideri înăscuți. Muncesc din greu ca să-și atingă scopurile, sunt independenți, extrem de optimiști și îi atrag pe ceilalți datorită stilului lor aventuros de viață.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Miercuri
Cei născuți miercuri sunt relaxați, îndrăgostiți de slujba lor și deschiși la întâlniri cu tot felul de oameni. Învață foarte repede, dar uneori au probleme de organizare.

Marți
Deși sunt destul de sensibili la critici, oamenii născuți marți au multă energie ceea ce îi ajută să-și atingă scopurile. Au mult succes în carieră, sunt conștienți de ce e bine și ce e rău, iar oamenii sunt atrași de ei.

Luni
Cei născuți luni sunt orientați spre familie și sunt niște negociatori foarte vicleni atunci când trebuie să se asigure că toată lumea e tratată egal. Sunt foarte creativi și își vor asuma rolul de lider, dacă trebuie.

0 comentarii pe “Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai născut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.