Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai născut

Ziua săptămânii în care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta. Există tipuri diferite de personalitate pentru fiecare dintre cele șapte zile ale săptămânii, care, apropo, au fost numite după planete și zeii asociați cu acele planete. Fiecare dintre ei aveau personalități deosebite.

Citește în continuare pentru a afla ce spune ziua în care te-ai născut despre tine:

Duminică
Oamenii născuți duminica sunt cei mai energici și le place să aibă timp pentru ei. Pot deveni ușor frustrați și pot lăsa lucrurile neterminate uneori. Sunt destul de sensibili, dar extrem de pozitivi.

Sâmbătă
Oamenii născuți sâmbăta sunt foarte încrezători, iar uneori ceilalți îi pot percepe ca pe niște snobi. Sunt foarte mândri de cum arată și le place să se îngrjească. Sunt inteligenți, de încredere și foarte responsabili.

Vineri
Cei născuți vineri sunt foarte creativi. Din grupul de prieteni sunt cei mai înțelepți, li se spune adesea că au un suflet foarte bătrân. Sunt spirituali și au o intuiție uimitoare. Totuși, nu se descurcă prea bine cu dificultățile, iar dezamăgirile din trecut le pot deveni obsesii.

Joi
Oamenii născuți joi sunt foarte carismatici și niște lideri înăscuți. Muncesc din greu ca să-și atingă scopurile, sunt independenți, extrem de optimiști și îi atrag pe ceilalți datorită stilului lor aventuros de viață.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Miercuri
Cei născuți miercuri sunt relaxați, îndrăgostiți de slujba lor și deschiși la întâlniri cu tot felul de oameni. Învață foarte repede, dar uneori au probleme de organizare.

Marți
Deși sunt destul de sensibili la critici, oamenii născuți marți au multă energie ceea ce îi ajută să-și atingă scopurile. Au mult succes în carieră, sunt conștienți de ce e bine și ce e rău, iar oamenii sunt atrași de ei.

Luni
Cei născuți luni sunt orientați spre familie și sunt niște negociatori foarte vicleni atunci când trebuie să se asigure că toată lumea e tratată egal. Sunt foarte creativi și își vor asuma rolul de lider, dacă trebuie.

0 comentarii pe “Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai născut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.