Ce tratament făcut în casă oprește căderea părului

Există foarte multe cauze care pot duce la căderea părului. În timp ce unele motive țin de noi și putem remedia problemele adoptând un stil de viață mai sănătos, există cauze care ne depășesc puterea de decizie și asupra cărora nu putem interveni în mod direct.

Problema căderii părului poate afecta stima de sine, ne poate face să devenim nesiguri și retrași. Dacă suntem complexați de acest fapt, putem să alocăm mulți bani produselor de îngrijire care să rezolve problema, dar, de multe ori, acestea nu dau roade.

Din fericire, există un tratament simplu, pe care îl poți face în casă, care te va scăpa de problema căderii părului pentru totdeuna. Tot ce trebuie să faci este să-ți personalizezi șamponul.

Cum îți poți face propriul șampon împotriva căderii părului?

Primul lucru de care ai nevoie este un șampon natural cu un pH neutru (poți alege unul pentru copii). Acesta este ingredientul de bază la care ar trebui să adaugi: ulei esențial de rozmarin (oferă rezistență) și ulei esențial de lămâie (antiseptic și revigorant). Pentru un plus de eficiență, vei avea nevoie și de câteva capsule de vitamina E, care e extrem de utilă împotriva căderii părului.

Adaugă 10 picături esențiale de rozmarin și 10 de lămâie, apoi două tablete de vitamina E în șamponul natural.

Indicații:

Aplică șamponul pe păr și lasă-l să acționeze 10 minute, apoi clătește. Dacă te speli pe păr zilnic (deși nu e recomandat), fă o pauză de zi între utilizări.

Citește și 10 sfaturi pentru a avea un păr superb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.