Ce trebuie să știți atunci când mergeți la cumpărături – reguli de siguranță

După o lungă perioadă în care shoppingul online ne-a fost cel mai bun prieten, putem, în sfârșit, să mergem la cumpărături în magazinele noastre preferate. Momentan sunt deschise numai cele în care accesul se poate face din exterior și, chiar și așa, trebuie să fim precauți atunci când le trecem pragul. Nu trebuie totuși să ne speriem, ci doar să respectăm câteva reguli de siguranță.

Siguranța e foarte importantă pentru mine și încă nu am intrat complet în starea de relaxare, așa că sunt mai liniștită atunci când știu că totul se face ca la carte și sunt respectate toate măsurile recomandate.

Pentru că toți pantofiorii le-au rămas mici Alesiei și lui Nicholas, am fost la CCC să căutăm ceva pentru viitoarea perioadă. Magazinele lor s-au redeschis recent și aveau reduceri de până la 30% când am fost noi, iar luna asta vor fi între 50 și 70%.

La intrarea în magazin, eu și Alesia ne-am pus măștile, ne-am dezinfectat pe mâini și ni s-a luat temperatura. Nu erau foarte multe persoane în magazin atunci când am fost noi, dar erau la tot pasul delimitatoare care ne-ar fi ajutat să păstrăm distanța recomandată.

Am stat ceva timp la cumpărături, mai ales că Alesia și-a luat nu una, ci trei perechi de încălțări și s-a uitat la toate modelele posibile. E destul de dificilă și probează foarte multe perechi înainte să aleagă ceva, dar prefer să facă asta decât să ajungem cu ceva acasă și să îmi spună că nu îi vin bine, că o strâng sau că nu îi mai plac.

FOLLOW ME

În sarcina mea a fost căutarea unor pantofiori noi și comozi pentru Nicho, dar și pentru Alex (deja iau din secțiunea de adulți pentru el, atât de mult a crescut). Primesc multe întrebări legate de încălțările lui Nicholas, așa că trebuie să vă spun că dacă bebelușul abia învață să meargă, vă recomand încălțările care îi susțin glezna, precum cea pe care am ales-o și eu. N-am plecat nici eu cu mâna goală, ci am luat o pereche de papuci, perfectă pentru această vară.

Toate cumpărăturile ne-au costat 280 lei. Pentru toate s-au aplicat reduceri substanțiale, așa că am fost mai mult decât mulțumită. Am achitat cumpărăturile cu cardul, așa cum am făcut tot timpul în ultimele luni. Vă recomand și vouă să optați pentru plata cu cardul, e mult mai safe în această perioadă.

Revenind la regulile de siguranță în magazine, nu uitați că e important să:

· Ne punem masca înainte de a intra

· Ne dezinfectăm pe mâini la intrarea și la ieșirea din magazin

· Păstrăm distanța recomandată

· Plătim cu cardul

Am filmat sesiunea noastră de cumpărături și puteți vedea pe Instagram cum a decurs totul, dar și ce modele ne-au mai făcut cu ochiul, pe lângă cele alese.

Sunt curioasă dacă vă place ce am ales noi, dar și dacă voi ați fost deja la cumpărături și cu a fost experiența.

 

Lista magazinelor CCC deschise:

CCC Baia Mare Value Centre
CCC Balotești DN1 Value Centre
CCC Bistrița Stop Shop Mall
CCC Brăila Shopping Park
CCC Brașov Carrefour
CCC București Vulcan Centre
CCC Drobeta Turnu Severin Retail Park
CCC Făgăraș Value Centre
CCC Focșani Value Centre
CCC Huși Retail Park
CCC Oradea Prima Shops
CCC Roman Value Centre
CCC Sighișoara Retail Park
CCC Slatina Kaufland
CCC Slobozia Value Centre
CCC Vaslui Nepi Gallery
CCC Zalău Value Centre
CCC Miercurea-Ciuc NEST: MAGAZIN NOU!

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.