Ce ZODII se căsătoresc în 2019

Dacă ești într-o relație de ceva timp probabil că s-a pus în discuție tema mariajului. Dacă încă nu s-a concretizat nimic, acest an s-ar putea să fie anul tău. Viața unor nativi se poate schimba în 2019.

Totuși, niciodată nu e prea devreme să te gândești la o căsnicie. Chiar dacă ești la începutul relației, când acest subiect s-ar putea să nu fie abordat nici de tine nici de partener, cu siguranță te-ai gândit la asta. Cel mult anul acesta ar putea să te surprindă o logodnă. Astrologii spun că există mai multe șanse pentru unii nativi să își pună pirostriile anul acesta, sau măcar să planifice asta. Află dacă te regăsești.

Conteaza foarte mult si ascendentul, el ar putea schimba un pic situatia. Astrologul site-ului horoscope-2019.org scrie ca, in general, urmatorii nativi isi pot oficializa relatia. Verifica daca esti pe lista cu zodii care se casatoresc in 2019:

Taur

Dacă te bucuri de o relație armonioasă, caracterizată prin ceea ce iubești cel mai mult – stabilitate, atunci anul acesta s-ar putea să îți schimbi statutul. Chiar dacă ești deja căsătorit, anul acesta va fi foarte prielnic pentru mariajul tău și te vei înțelege din ce în ce mai bine cu partenerul de viață. Dacă ești necăsătorit, se aduce în discuție această temă și se plănuiește nunta pentru viitorul apropiat.

Gemeni

FOLLOW ME

Cu Jupiter în casa dragostei până în luna Octombrie, nici nu se putea să ai un an plictisitor din punct de vedere sentimental, ba dimpotrivă.

Nu numai că va fi un an intens și pasional, dar te vei bucura și de o mulțime de conjuncturi favorabile. E pe lângă o eventuală căsătorie, e posibil chiar să îți mărești familia cu un membru nou.

Scorpion

Cu Venus și Marte în casa familiei, valorile tradiționale vor fi mai prețuite ca niciodată. Întrucât înțelegerea dintre tine și partener se dezvoltă armonios, iei în considerare un angajament pe viață. Deși ți-a fost teamă să faci acest pas până acum, în felul în care evolueză lucrurile în 2018 vei spune da fără să eziți. În 2019 deci scapi de frici și ești dispus să îți petreci restul vieții alături de același partener.

Capricorn

Se anunță o schimbare majoră în plan sentimental în acest an. Poate să fie vorba ori despre o nuntă, ori despre o ruptură definitivă. Poate fi vorba și de un test de rezistență pentru cuplu. În orice caz, vei reuși să îți înțelegi mai bine partenerul, dar și să descoperi ce îți dorești cu adevărat de la viață. Odată ce îți setezi așteptările, vei știi și unde se situează relația actuală.

Balanță

Anul 2019 ar putea să îți schimbe viața. Și totul din cauza emoțiilor tale schimbătoare. Azi poți să simți ceva, mâine altceva. Important este că până la sfârșitul anului vei lua o decizie. Poate să fie vorba de o nuntă, de o ruptură definitivă sau dacă ești căsătorit de un divorț. Însă indiferent de ce cale alegi, pe termen lung, consecințele favorabile vor fi de partea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.