Cel mai clar test de personalitate: Desenează un COPAC și află cine ești cu adevărat


Desenează un copac pe o coală albă, apoi citește explicațiile. Nu trișa! Mai întâi desenezi, apoi citești! Ia o foaie si ceva de scris si deseneaza un copac. Nu sta prea mult pe ganduri. Trebuie sa il desenezi repede, „asa cum iti vine”, incearca sa nu fie ceva prea elaborat.

Felul în care desenăm ne reflectă gândurile, sentimentele și felul în care reacționăm în diverse situații.

Iată ce spune despre tine modul în care desenezi un copac:

Cum desenezi trunchiul?
Trunchiul repezintă felul în care te vezi pe tine însuți / însăți, cum reacționezi în fața frustrărilor, tipul tău de sensibilitate, capacitatea de adaptarea și puterea de a înfrunta emoțiile.


Trunchiul drept – ești rezervat, încăpățânat, nu accepți cu ușurință alte puncte de vedere decât al tău.
Trunchi drept la stânga și curbat spre dreapta – ești exigent cu tine, dar amabil, comunicativ și deschis cu ceilalți.
Trunchi drept la dreapta și curbat spre stângă – încerci să pari rigid, rece, și de aceea poți avea probleme de comunicare cu ceilalți.
Trunchi cu ambele laturi concave – ești emotiv, sensibil și extrovertit.
Trunchi cu ambele laturi convexe – ești vanitos și narcisist.

Cum desenezi coroana?
Coroana reprezintă partea mentală, felul în care gândești, dar și partea spirituală. E un indicator al felului în care percepi realitatea și modul în care te raportezi la ea.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Coroană cu buclă – ești diplomatic și seducător, dar de multe ori ai un comportament defensiv.
Coroană în arcadă – ești o persoană formală, căreia îi place să controleze până și spontaneitatea emoțiilor și sentimentelor.
Coroană circulară, echilibrată – ești o persoană transparentă, fără sentimente de vinovăție sau ranchiună.
Coroană cu bucle stufoase – acorzi, de multe ori, o prea mare importanță formelor externe și aparențelor.

Cum desenezi pământul?
Prezența sau absența pământului din desenul tău este un indicator al insegurității și al temerior.

Copac fără pământ – ești puțin nesigur și ai un caracter schimbător.
Linia solului e în depărtare – ești o persoană pasivă, care uneori se îndepărtează de realitate.
Solul e o singură line dreaptă – te supui regulilor și accepți ordinele pe care nu le poți modifica.
Solul are mai multe linii – ești spontan, comunicativ și uneori puțin impulsiv.
Copac pe sol sub formă de insulă – acorzi prioritate independenței și ești puțin vanitos.
Copac pe un sol sinuos – acum ești în defensivă, în momentul următor de deschizi în fața celorlalți.
Copac pe un sol muntos – ești puțin narcisist și îți place să captezi atenția celorlalți.

Cum desenezi ramurile?

Dacă ai desenat ramuri mici sau dacă acestea nu există, acest fapt poate indica că îți este dificil să te exprimi în public, să te arăți și să comunici cu cei din jur. Ramurile groase indică o personalitate expansivă.

Dacă ai desenat ramuri ascuțite, înseamnă că ai o tendință către agresivitate. Ramurile noduroase simbolizează că îți este dificil să comunici cu ceilalți. Dacă ramurile nu prea apar în desenul tău, înseamnă că ești o persoană foarte atentă și selectivă.

Cum desenezi frunzele și/ sau florile?

Frunzele și florile indică efortul tău de a atinge culmile succesului. Dacă nu le-ai desenat deloc s-ar putea să fie din cauză că ești o persoană lipsită de încredere de sine.

Dacă ai desenat frunzele sau florile foarte detaliat, înseamnă că ai o tendință obsesiv-compulsivă. Florile din copac simbolizează optimismul.

Dacă ai desenat și fructele, atunci înseamnă că ești o persoană care are încredere foarte mare în ea însăși.
Dacă ai desenat un pom de Craciun, poate să indice dorul de copilărie.

Dacă ai desenat o salcie, aceasta poate să indice că ești o persoană depresivă.


0 comentarii pe “Cel mai clar test de personalitate: Desenează un COPAC și află cine ești cu adevărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.