Cel mai familist semn din horoscop – Racul. Vezi ce îl face special

Horoscop 9 mai 2022. Vești bune la început de săptămână

Racul este „mama” clasică a zodiacului – sunt protectori, susținători și foarte expresivi. Dacă ești suficient de binecuvântat pentru a avea un părinte Rac real, fie că este mama sau tatăl, probabil că ai trăit în casa de joacă desemnată printre prietenii tăi. Dacă ai un Rac în grupul tău de prieteni, probabil că acesta are cel mai confortabil și primitor apartament pentru serile de film.

Cum se comportă Racul în familie

Racul este semnul care va avea grijă de tine și va avea grijă de tine, indiferent de situație. Îți vor trimite mesaje după un examen pentru a te întreba cum a mers și se vor oferi să facă un joc de rol cu tine pentru a exersa pentru o întâlnire importantă. Dacă sună ciudat, înseamnă că cei din Rac sunt cam ciudați.

Dar sunt maturi și sentimentali și tot ceea ce îți dorești să fie și un membru al familiei.

Celor din Rac le pasă profund de problemele casnice. Să se asigure că cei dragi lor sunt în siguranță și bine îngrijiți este una dintre prioritățile lor de top. Racii se vor bucura să planifice să-și întemeieze propria familie odată ce vor găsi un partener merituos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.