#TIPS&TRICKS

Cele mai bune 12 POZIȚII pentru o ședință foto

Scris de Ela la 02 noiembrie 2016

Acest articol este perfect atât pentru fotografi, cât și pentru doamnele care doresc să arate cât mai bine în fotografii. Cu ajutorul acestor trucuri îți vei evidenția cel mai bine calitățiile și vei afla cum să îți ascunzi imperfecțiunile. În cel mai scurt timp, vei poza exact ca un supermodel.

Cele mai bune 12 poziții pentru o ședință foto:

Publicitate

1-stai-bine-la-poze

Din acest unghi vei părea întotdeauna mai slabă. Trebuie să te asiguri că lași spațiu între umăr și bărbie.

2-cum-sa-iesi-bine-in-poze

De multe ori, pozițiile cele mai simple, sunt și cele mai reușite. Tot ce trebuie să faci este să îți transpui greutatea pe un singur picior și corpu tău să fie în formă de S.

3-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Această este o poziție foarte bună atunci când stai pe canapea. Ține-ți o mână pe marginea canapelei și cealaltă pe un picior.

11-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Pentru a arată bine în acest tip de fotografie, cel mai important lucru este poziția picioarelor. De asemenea, ar trebui să porți tocuri înalte pentru un efect wow.

10-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Aceasta este o poziție care exprimă foarte bine feminitatea. Folosește-ți o mână pentru a-ți atinge partea superioară a capului.

9-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Așează-te parțial sau sprijină-te de ceva. Poziția această se potrivește atât în interior, cât și în exterior.

8-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Deși îți poate părea o idee neobișnuită, ascunderea mâinilor la spate este o idee excelentă atunci când vrei să exprimi sinceritate. Poți folosi ca fundal un perete sau un spațiu îndepărtat.

7-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Un truc foarte simplu atunci când stai în picioare este ascunderea totală sau parțial a mâinilor în buzunar.

6-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Uneori e mai bine să nu te preocupi prea mult de poziția mâinilor; este foarte bine dacă le lași într-o pozitite relaxată pe lângă corp și nu uita să îți menții greutatea pe un singur picior.

5-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Deși mâinile încrucișate semnifică transmit că ești în defensivă,  poți încerca această poziție, dar asigură-te că ambele mâini sunt la vedere.

4-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Tipul acesta de fotografie este ideal atunci când stai jos, pe podea sau pe pământ. Această poziție permite fotografului să îți facă poze din diferite unghiuri.

12-cum-sa-iesi-bine-in-poze

Aceasta este o poziție care emană feminitate. Tot ce trebuie să faci este să te apleci puțin în față în timp ce stai pe marginea unei canapele, a unui pat sau pe o bancă.

 

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--