Cele mai bune 12 POZIȚII pentru o ședință foto

Acest articol este perfect atât pentru fotografi, cât și pentru doamnele care doresc să arate cât mai bine în fotografii. Cu ajutorul acestor trucuri îți vei evidenția cel mai bine calitățiile și vei afla cum să îți ascunzi imperfecțiunile. În cel mai scurt timp, vei poza exact ca un supermodel.

Cele mai bune 12 poziții pentru o ședință foto:

1-stai-bine-la-poze-4387208
Din acest unghi vei părea întotdeauna mai slabă. Trebuie să te asiguri că lași spațiu între umăr și bărbie.
2-cum-sa-iesi-bine-in-poze-7631648
De multe ori, pozițiile cele mai simple, sunt și cele mai reușite. Tot ce trebuie să faci este să îți transpui greutatea pe un singur picior și corpu tău să fie în formă de S.
3-cum-sa-iesi-bine-in-poze-9560558
Această este o poziție foarte bună atunci când stai pe canapea. Ține-ți o mână pe marginea canapelei și cealaltă pe un picior.
11-cum-sa-iesi-bine-in-poze-5646223
Pentru a arată bine în acest tip de fotografie, cel mai important lucru este poziția picioarelor. De asemenea, ar trebui să porți tocuri înalte pentru un efect wow.
10-cum-sa-iesi-bine-in-poze-3752450
Aceasta este o poziție care exprimă foarte bine feminitatea. Folosește-ți o mână pentru a-ți atinge partea superioară a capului.
9-cum-sa-iesi-bine-in-poze-7859768
Așează-te parțial sau sprijină-te de ceva. Poziția această se potrivește atât în interior, cât și în exterior.
8-cum-sa-iesi-bine-in-poze-9077349
Deși îți poate părea o idee neobișnuită, ascunderea mâinilor la spate este o idee excelentă atunci când vrei să exprimi sinceritate. Poți folosi ca fundal un perete sau un spațiu îndepărtat.
7-cum-sa-iesi-bine-in-poze-2708448
Un truc foarte simplu atunci când stai în picioare este ascunderea totală sau parțial a mâinilor în buzunar.
6-cum-sa-iesi-bine-in-poze-6690592
Uneori e mai bine să nu te preocupi prea mult de poziția mâinilor; este foarte bine dacă le lași într-o pozitite relaxată pe lângă corp și nu uita să îți menții greutatea pe un singur picior.
5-cum-sa-iesi-bine-in-poze-8167838
Deși mâinile încrucișate semnifică transmit că ești în defensivă,  poți încerca această poziție, dar asigură-te că ambele mâini sunt la vedere.
4-cum-sa-iesi-bine-in-poze-3169792
Tipul acesta de fotografie este ideal atunci când stai jos, pe podea sau pe pământ. Această poziție permite fotografului să îți facă poze din diferite unghiuri.
12-cum-sa-iesi-bine-in-poze-1188629
Aceasta este o poziție care emană feminitate. Tot ce trebuie să faci este să te apleci puțin în față în timp ce stai pe marginea unei canapele, a unui pat sau pe o bancă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.