5 măști pentru PĂRUL degradat făcute în CASĂ

Părul tau are nevoie de dragoste. Dacă și tu crezi asta, îți venim în ajutor cu cele mai eficiente forme de a-i oferi părului tău toată dragostea de care are nevoie și în final să îl faci să arate perfect. 5 măști pentru PĂRUL degradat:

5 măști pentru PĂRUL degradat: Ingredientele (și beneficiile lor)

Ulei de cocos? Avocado? Miere? Lapte de nucă de cocos? Ouă? Cine știa că toate aceste alimente ar putea fi folosite într-un tratament pentru păr? Aceste ingrediente brute și naturale s-au dovedit a fi resurse excelente pentru obținerea unui păr mai strălucitor, mai mătăsos, mai sănătos, hidratat. Cel mai bun lucru despre aceste ingrediente este că nu trebuie să le cauți prea mult sau să cheltui prea mulți bani – probabil că deja stau în dulapul tău din bucătărie sau în frigider. Să aruncăm o privire asupra unora dintre aceste produse naturale și a beneficiilor lor pentru păr.

Ulei de măsline extra virgin

Uleiul de măsline extra virgin a fost folosit întotdeauna ca un balsam natural pentru tratarea părului uscat. De asemenea, face ca părul să fie moale și strălucitor prin blocarea umezelii și prevenirea uscăciunii scalpului. Este o resursă excelentă pentru a preveni ruperea părului și despicarea vârfurilor.

Miere

FOLLOW ME

Beneficiile mierii sunt nesfârșite! În primul rând, mierea este excelentă pentru a menține umezeala în păr. Acest lucru este grozav dacă ai părul uscat și ai nevoie de un plus de umiditate și hidratare. Mierea este, de asemenea, un emolient, care te ajută să netezești și să faci părul mai fin și îți aduce înapoi strălucirea părului.

Lapte de nucă de cocos

Laptele de nucă de cocos este un remediu natural pentru repararea părului. Dacă ai probleme cu căderea părului, laptele de cocos este încărcat cu vitamine care stimulează circulația în scalp, favorizând creșterea părului. Dacă ai părul uscat, e bine de știut că laptele de nucă de cocos conține, de asemenea, vitamina E și grăsimi sănătoase, care hrănesc părul uscat.

Ulei de cocos

Nuca de cocos pare cu adevărat ingredientul magic pentru părul tău. Uleiul de nucă de cocos poate fi folosit pentru păr și piele, este o grăsime sănătoasă pentru gătit, ajută la digestie, susține hormonii naturali ai organismului … beneficiile uleiului de nucă de cocos sunt nesfârșite! Uleiul de nucă de cocos folosit pentru păr îl menține umed și moale și împiedică ruperea părului datorită capacităților sale ridicate de menținere a umidității. Deoarece uleiul de nucă de cocos este încărcat cu acizi grași, pătrunde mai adânc în păr decât balsamurile regulate, ducând la părul frumos, moale, mătăsos și strălucitor.

Lămâie

Lămâia este ingredientul perefect pentru tine dacă ai un scalp gras, deoarece sucul de lamaie are capacitatea de a absorbi excesul de ulei și grăsime din scalp. Lămâia are un nivel ridicat de vitamina C, ceea ce duce la un păr puternic, iar natura sa acidă te va ajuta să îți cureți părul de orice produs depus și de praf. Sucul de lamaie este, de asemenea, excelent pentru lupta împotriva mătreții, deoarece are proprietăți anti-fungice.

Ouă

Ouăle sunt bogate în vitaminele A, D și E, proteine ​​și acizi grași, care te ajută să păstrezi strălucirea părului. Pe măsură ce părul este făcut în cea mai mare parte din proteine, acest impuls suplimentar face părul să se simtă și să arate sănătos și restaurat.

Oțet de mere

Oțetul de mere este cunoscut pentru faptul că are proprietăți antibacteriene și antifungice care ajută în probleme scalpului cum ar fi mâncărimi. De asemenea, curăță părul fără a îndepărta uleiurile naturale și te ajută să păstrezi umezeala în păr.

Zahăr brun

Zahărul brun este un exfoliant excelent pentru păr care ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii de pe scalp și a oricăror reziduuri care s-au format, ceea ce duce la un păr sănătos.

1. Masca pentru repararea părului cu nucă de cocos

Masca de refacere a părului cu nucă de cocos restaurează umiditatea și face părul moale și strălucitor.

De ce ai nevoie:

– 1 lingură de ulei de nucă de cocos

– 1 lingură de miere

Indicații:

Se amestecă toate ingredientele într-un castron. Amestecul se transferă într-o oală și se încălzește până se topește. Aplică pe păr de sus în jos și acoperi cu părul. Las-o timp de 15-20 de minute. Clătește

2. Masca de păr cu avocado

Masca de păr cu avocado va restabili strălucirea, va lupta împotriva firelor rebele, va repara orice deteriorare și va adăuga umiditate.

De ce ai nevoie:

– 1 Avocado

– 2 ouă

– 1 lingură de miere

– 1 lingură de ulei de nucă de cocos

Indicații:

Se amestecă toate ingredientele într-un castron. Aplică pe păr de la vârfuri la rădăcini. Las-o timp de 15-20 de minute. Clătește.

3. Masca cu ouă

Masca cu ouă îți va face părul mai moale și va restabili strălucirea.

De ce ai nevoie:

– 1 ou

– 1 pahar de lapte de cocos

– 1 lămâie stoarsă

– 2 linguri de ulei de măsline extra-virgin

Indicații:

Sparge un ou într-un castron și bate oul. Amestecă 1 ceașcă de lapte de nucă de cocos și 2 linguri de ulei de măsline extra virgin. Adaugă o lămâie stoarsă și amestecă bine. Masează scalpul cu amestecul și lasă să acționeze timp de 15-20 de minute. Clătește.

4. Masca de par cu căpșuni

Această mască va elimina excesul de ulei și grăsimi și îi va da părului un luciu deosebit.

De ce ai nevoie:

– 6-8 căpșuni proaspete

– 1 lingură de ulei de nucă de cocos

– 1 lingură de miere

Indicații:

Amestecă toate ingredientele pentru a forma un piure. Aplică uniform pe părul umed. Las-o pe păr pentru 5-10 minute. Clătește bine cu apă caldă.

5. Masca cu zahăr brun

Masca cu zahăr brun te va ajuta dacă ai scalpul uscat, suferi de mâncărime și va elimina toate celulele moarte ale pielii.

De ce ai nevoie:

– 2 linguri de zahăr brun

– 1 lingură de ulei de măsline extra-virgin

Indicații:

Se amestecă toate ingredientele într-un castron. Aplică pe păr de sus în jos. Lasă să acționeze 15-20 de minute. Clătește.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.