Cele mai bune tratamente faciale pe bază de pepene roșu. Eficiente și rapide, în bucătăria ta!

Știu că scriu mult despre pepenele roșu, dar nu mă pot abține! Ți-am spus că este vedeta verii! Dacă până acum ți-am povestit despre cât de sănătoase sunt semințele de pepene roșu și ți-am dat câteva informații despre acest aliment minune, azi scriu despre cum îl putem integra în tratamentele de înfrumusețare. 🙂

Așa cum te-am obișnuit, rețetele sunt foarte ușor de realizat și se pot prepara din intimitatea casei tale. Simplu, ușor și bun!

Motivul pentru care pepenele roșu este o sursă excelentă de nutrienți pentru piele este foarte simplu. Cantitatea mare de apă pe care o are (92%) face din pepenele roșu un aliat al tenului tău.

Pepenele roșu este ideal pentru hidratarea tenului uscat, exfoliează pielea și conferă fermitate tenului, stimulând producția de colagen.

Tratamente cosmetice pe bază de pepene roșu

Pepene roșu+mentă pentru porii măriți

Taie în cubulețe o ceașcă de pepene roșu și pune-l într-un blender alături de câteva frunze de mentă, apoi pune pasta obținută într-un recipient pentru cuburi de gheață. După ce au stat suficient la congelator,  masează fața cu gheața astfel obținută și vei vedea rezultatele imediat.

Pepene roșu+miere pentru tenul uscat

Amestecă o lingură de suc de pepene roșu cu una de miere și lasă compoziția pe față preț de 15-20 de minute. După ce acționează, clătește fața cu apă călduță și vei avea fața perfect hidratată.

FOLLOW ME

Pepene roșu+avocado contra ridurilor

Amestecă o lingură de avocado mărunțit cu una se suc de pepene roșu. Lasă amestecul pe față 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă. Tenul va fi vitalizat și strălucitor.

Se găsesc soluții pentru toate tipurile de ten, timp să avem! Și pepene! Cât mai e prin piață, trebuie să ne bucurăm de el!

Ce mască ai de gând să încerci? 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.