Cele mai bune tratamente faciale pe bază de pepene roșu. Eficiente și rapide, în bucătăria ta!

Știu că scriu mult despre pepenele roșu, dar nu mă pot abține! Ți-am spus că este vedeta verii! Dacă până acum ți-am povestit despre cât de sănătoase sunt semințele de pepene roșu și ți-am dat câteva informații despre acest aliment minune, azi scriu despre cum îl putem integra în tratamentele de înfrumusețare. 🙂

Așa cum te-am obișnuit, rețetele sunt foarte ușor de realizat și se pot prepara din intimitatea casei tale. Simplu, ușor și bun!

Motivul pentru care pepenele roșu este o sursă excelentă de nutrienți pentru piele este foarte simplu. Cantitatea mare de apă pe care o are (92%) face din pepenele roșu un aliat al tenului tău.

Pepenele roșu este ideal pentru hidratarea tenului uscat, exfoliează pielea și conferă fermitate tenului, stimulând producția de colagen.

Tratamente cosmetice pe bază de pepene roșu

Pepene roșu+mentă pentru porii măriți

Taie în cubulețe o ceașcă de pepene roșu și pune-l într-un blender alături de câteva frunze de mentă, apoi pune pasta obținută într-un recipient pentru cuburi de gheață. După ce au stat suficient la congelator,  masează fața cu gheața astfel obținută și vei vedea rezultatele imediat.

Pepene roșu+miere pentru tenul uscat

Amestecă o lingură de suc de pepene roșu cu una de miere și lasă compoziția pe față preț de 15-20 de minute. După ce acționează, clătește fața cu apă călduță și vei avea fața perfect hidratată.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pepene roșu+avocado contra ridurilor

Amestecă o lingură de avocado mărunțit cu una se suc de pepene roșu. Lasă amestecul pe față 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă. Tenul va fi vitalizat și strălucitor.

Se găsesc soluții pentru toate tipurile de ten, timp să avem! Și pepene! Cât mai e prin piață, trebuie să ne bucurăm de el!

Ce mască ai de gând să încerci? 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.