Cele mai bune TRUCURI pentru a curăța suprafețele MURDARE

Chiar dacă curățenia nu se află printre activitățile tale preferate, rezultatele justifică întotdeauna efortul depus. Puține lucruri se compară cu sentimentul pe care îl ai când vezi că totul în jurul tău strălucește de curățenie.
Iată aici câteva sfaturi pentru a face totul în casa ta să strălucească.

Cum să redai strălucirea unei mese de lemn

1-masa-1742929
Amestecă jumătate de ceașcă de oțet cu  un sfert de ceașcă de ulei de măsline, apoi înmoaie o cârpă în amestec și șterge lemnul. Zgârieturile vor dispărea complet, iar suprafața va arata ca nouă.

Cum să albești fețele de pernă

2-perna-6875577
Amestecă o cană de detergent, o ceașcă de praf de spălat vase mărunțit, o cană de înălbitor, jumătate de cană de borax și adaugă apă foarte fierbinte.

Cum să cureți un dulap

FOLLOW ME

3-manere-1186167
Amestecă o lingură de ulei vegetal cu două linguri de praf de copt și aplică amestecul cu o perie sau o cârpă.

Cum să cureți capătul de la duș

4-cap-de-dus-4244492
Scapă de acumularea calcarului de pe robinete sau de pe capetele de duș cu ajutorul oțetului în numai 2o de minute. În cazul în care calcarul persistă, înfășoară capătul într-o pungă plastic și mai lasă oțetul încă o oră, apoi spală foarte bine.

Cum să cureți fierul de călcat

5-fier-3020766
Pune pe masa de călcat niște hârtie și presară puțină sare. Pornește fierul de călcat la temperatura maximă. Asigură-te că funcția de abur este oprită și că nu există apă în fier, apoi trece fierul încălzit peste sare. Toată murdăria va dispărea ușor.

Cum să cureți tigăile

6-tigaie-6730681
Vei avea nevoie de un produs de curățare pentru cuptor, mănuși de cauciuc și oțet simplu.

Cum să scapi de mucegaiul de pe cadă

7-cada-2685536
Folosește dischete din bumbac pe care le înmoi într-un înălbitor, așează-le pe mucegai și lasă-le peste noapte. Dimineața, îndepărtează orice mucegai rămas cu o periuță de dinți.

Cum să cureți grilajul de la aragaz

8-aragaz-2740005
Folosește amoniac. Pune grătarul într-o pungă de plastic și adaugă două-trei linguri de amoniac. Lasă-l timp de 12 ore, apoi clătește.

Cum să cureți tacâmurile

9-argintarie-5559520
Este ușor să cureți argintăria, folosind apă clocotită, o folie de aluminiu și sare. Acoperă un bol sau chiuveta cu folia și lasă argintăria acolo 30 de minute.

Cum să cureți canapeaua din microfibre

10-canapea-3359894
Poți să elimini petele de pe acest tip de canapea, cu o perie curată și o cantitate mică de spirt. Adaugă un pic de praf de copt pentru a scăpa de mirosul neplăcut.

0 comentarii pe “Cele mai bune TRUCURI pentru a curăța suprafețele MURDARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.