Cele mai FRUMOASE 15 mesaje de PAȘTE. Iată ce urări de Paște le poți scrie celor dragi!

Paștele este sărbătoare în care creștinii sărbătoresc învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă în care ne dorim să fim alături de cei dragi și să le transmitem gândurile noastre bune.

Iată câteva texte pe care le poți trimite celor apropiați cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște:

1. Paşte mielul fericit, oul sade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ti aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc si spor la toate!

2. Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

3. Azi, în zi de sărbătoare, să coboare liniştea si pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa si să vă aducă renaşterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

4. Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

FOLLOW ME

5. Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

6. Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie și iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

7. Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

8. Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

9. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

10. Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

11. Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!

12. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

15. În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paște fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.