Cum poți să îi surprinzi pe cei dragi

În fiecare zi, cuvântul „mama” e pe buzele tuturor. Copiii au nevoie de ceva, soțul te întreabă unde îi sunt șosetele, cheile, telefonul… uneori am impresia că e al patrulea copil. De dimineață până seara încerci să te asiguri că le faci viața mai ușoară fiecăruia în parte, că au tot ce le trebuie, că știu că ești acolo pentru ei și… ceva în plus. Nu spune nimeni că e ușor să fii mamă, dar un lucru e cert: e FRUMOS. Iubesc să fiu mamă. Iubesc toată agitația de zi cu zi și  iubesc să îi surprind pe cei dragi.

Știu că cele 24 de ore pe care le avem la dispoziție într-o zi nu sunt neapărat de ajuns, dar e minunat atunci când poți să strecori și o mică bucurie printre task-urile zilnice: ceva dulce în pachețel, pentru pauzele scurte, un mesaj de încurajare pentru zilele în care are nevoie să îi ții pumnii, o gustare rapidă pentru diminețile în care pleacă grăbit… Sunt cea mai fericită când toate gesturile mele de afecțiune, oricât de mici, sunt răsplătite cu zâmbete și îmbrățișări.

Mama este motorul casei, așa că, după ce te-ai asigurat că toată lumea e fericită, e momentul să te răsplătești și pe tine… #acelmomentkinder.

Idei de surprize pentru cei dragi:

Pentru fetița ta:
–  ia-o mai devreme de la școală și du-o la un spectacol;
– decorează-i ușa de la cameră cu mesaje de încurajare când nu e acasă;
– organizează o petrecere în pijamale pentru voi două și cumpăra pijamale asortate;
– fă-i micul dejun preferat la cină;
– organizează un spa treat la voi acasă și răsfaț-o cu măști relaxante și parfumate;

Pentru băiețelul tău:


– organizează o excursie într-un loc în care vrea să meargă de mult timp;
– pregătește-i un treasure hunt cu un premiu surpriză;
– mergeți împreună la un atelier de handcraft;
– organizează-i o petrecere surpriză cu colegii de la școală fără niciun motiv;
– pregătește un maraton de filme de groază și invită-i prietenii;

Pentru soțul tău:


– cumpăra bilete la un film pe care știi că l-ar alege el;
– scrie-i o declarație de dragoste și strecoar-o în buzunarul lui;
– invită-l la o plimbare cu bicicleta;
– așează o pătură pufoasă pe jos, pregătește gustările lui preferate și invită-l la un „picnic“ indoor;
– fă-i bilețele colorate cu motivele pentru care îl iubești.

Sper că v-au plăcut ideile mele și că o să le puneți și voi în aplicare. Dacă aveți alte sugestii, le aștept cu drag pe contul meu de instagram, @elacraciun, unde răspund cel mai repede la mesaje.

Hmm… mai vreau să share-uiesc cu voi ceva. Cei de la Kinder au în perioada asta o campanie dulce tare, cu un concurs foarte drăguț pentru voi, atât pe Instagram, cât și pe site-ul lor: . Încărcați o poză cu momentul vostru de fericire, #acelmomentkinder al vostru, pe contul vostru de instagram sau direct pe site-ul lor și puteți câștiga premii cu care să vă faceți amintiri frumoase de acum înainte. Vă țin pumnii!

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.