Compatibilitate Capricorn: cum se aprinde iubirea

Capricornii ambițioși muncesc din greu pentru a construi siguranță și securitate în viața lor. Ei aspiră să creeze fundații solide pentru carierele, casele și parteneriatele lor romantice. Acestea fiind spuse, ei sunt reprezentați de cartea Diavolului în tarot și se joacă la fel de mult precum muncesc. Pot părea afaceri în exterior, dar aceste capre de mare sunt perverse în interior. Semnele de pământ asemănătoare Taurului și Fecioarei beneficiază cel mai mult de dedicarea lor concentrată, deoarece capra hotărâtă oferă stabilitatea de bază pe care toate semnele de pământ o râvnesc. În mod similar, acest semn poate aprecia senzualitatea Taurului și organizarea Fecioarei, ambele adăugând straturi nuanțate la tenacitatea lor. Capricornul se poate bucura, de asemenea, de legătura cu semnul său opus, Racul. Aceste semne împărtășesc viziuni mai tradiționale asupra romantismului și le place să construiască medii domestice sigure (crabii caută consolare în carapacea lor, în timp ce caprele se retrag în peșterile lor izolate).

Abordarea fastidioasă a Capricornului față de viață nu este pentru toată lumea. Berbecul înflăcărat și Balanța agreabilă pot fi frustrați de stoicismul lor, iar Capricornul poate deveni, de asemenea, epuizat de natura frivolă a acestor semne. Atunci când se întâlnește cu un Berbec sau o Balanță, Capricornul trebuie să-și amintească faptul că iubiții lor nu sunt asistenții lor și că cele mai bune parteneriate sunt cele construite din respect reciproc.

Compatibilitate între Capricornul și Taurul

Există un motiv pentru care s-a raportat că aceste două semne au mai multă chimie decât oricare dintre celelalte semne astrologice. Capricornul și Taurul au ceva la care cei mai mulți doar visează cu ochii deschiși: adorație nesfârșită. Acești doi porumbei vor fi împreună pentru totdeauna și chiar se vor bucura de compania celuilalt până la sfârșit.

Motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă este pentru că își poartă cel mai sincer respect și iubire unul față de celălalt, pe care numai sufletele pereche adevărate le pot oferi. Admirația lor pentru celălalt este aproape enervantă, dar și incredibil de emoționantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.