Compatibilitate Gemeni: zodia cu care se potrivește cel mai bine

Întâlnirea cu un Gemeni este o experiență cu adevărat exaltantă! Aceste semne de aer Mercurial sunt fluturii sociali ai zodiacului și au nevoie de o stimulare constantă prin comunicare și aventuri zilnice. Și da, această regulă a stimulării constante se aplică și în dormitor. Aceste semne de aer sunt niște verbofili înnăscuți, iar semnele de aer asemănătoare Balanței și Vărsătorului le apreciază profund inteligența inteligentă și intelectualismul plin de viață. Pentru acest semn, însă, contrariile se atrag cu adevărat: Perechea Săgetător și Gemeni este una dintre cele mai dinamice perechi din zodiac. Aceste semne inversate sunt amândouă rătăcitoare înnăscute și, atunci când sunt legate, pot forma un cuplu de putere incredibil de creativ și iubitor de distracție (à la Brangelina în epoca lor de aur).

Într-o zi proastă, însă, Gemenii au reputația de a fi zburători și nesiguri. Logicul Fecioară și intuitivul Pești pot avea probleme cu energia sporadică a Gemenilor, deoarece aceste semne sensibile iau mult prea personal energia capricioasă a Gemenilor. Atunci când face pereche cu o Fecioară sau un Pești, acest semn ar trebui să fie foarte compătimitor și înțelegător față de nevoile partenerului lor. Nu uitați, nu este nimic în neregulă cu a încetini ocazional pentru a vă destinde și a vă relaxa!

Compatibilitatea Gemeni și Vărsător e perfectă

Un Gemeni și un Vărsător au o conexiune mentală și emoțională nebună. Ei se înțeleg la maxim, ca și cum s-ar cunoaște de ani de zile, chiar dacă au trecut doar câteva luni (sau săptămâni). Aceste două semne sunt, de asemenea, mari în creativitate și idei, pe care le place să și le dea unul altuia în mod constant: „Ar trebui să mergem mâine în Munții Stâncoși?”. „Hai să mâncăm picioare de broască la cină!”.

Deși sunt foarte în ton unul cu celălalt și se bucură să petreacă cât mai mult timp împreună, se bucură și de independența lor. Dar acest lucru nu pare să deranjeze relația, deoarece amândoi înțeleg importanța petrecerii de timp separat pentru a face inima să crească mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.