Compatibilitate ZODII: Cu ce zodii face casă bună SCORPIONUL

În timp ce celelalte semne ale Zodiacului își mai pot dezvolta anumite trăsături, cei născuți în zodia Scorpion sunt cu adevărat excepționali. Foarte răbdători, ei sunt capabili să muncească ani de zile pentru visul lor. Le plac lucrurile scumpe, misterioase și originale. Deși se spune că iartă foarte greu, sunt prieteni devotați.

Din punct ne vedere sentimental, sunt persoane pasionale care adoră flirtul. Totuși, sunt destul de selectivi, așa că nu este chiar ușor să ajungi la inima lor. În plus, sunt foarte geloși.

Iată cum se întelege Scorpionul cu celelalte zodii, din punctul de vedere al relațiilor

1. Scorpion+ Berbec

Ambii sunt autoritari și au așteptări înalte de la partener. Relația depinde doar de ei. Se pot separa cu ușurință din cauza monotoniei, dar dacă știu cum să mențină flacăra aprinsă, vor forma un cumplu de invidiat.

2. Scorpion+ Taur

Sunt persoane directe și vor ca toate cărțile să fie date pe față. Pot face echipă bună deoarece amândoi merg pe încredere și sunt cu picioarele pe pământ. Faptul că au multe lucruri în comun este un plus, astfel că nu vor înceta să-și îmbunătățească relația din ce în ce mai mult.

3. Scorpion+ Gemeni

Înainte de a forma un cuplu, cei doi ar trebui să ajungă să se cunoască foarte bine, deoarece sunt persoane foarte impulsive și va fi destul de dificil atunci când va apărea un conflict. Ambii parteneri ar trebui să aibă mai multă răbdare unul cu celălalt pentru ca relația lor să funcționeze.

4. Scorpion+ Rac

În acest caz, Scorpionul va fi un fel de lider, iar Racul nu va avea nimic împotrivă. Relația lor este plină de iubire și armonie. Nu sunt doar iubiți, ci și cei mai buni prieteni.

5. Scorpion+ Leu

Cei doi ar trebui să se evite cât mai mult posibil. Nu pot fi văzuți împreună, în nicio circumstanță. Totuși, dacă hotărăsc să aibă o relație, aceasta nu va fi una de durată. Asta pentru că sunt încăpățânați și niciunul nu va avea răbdare cu celălalt.

6. Scorpion+ Fecioară

Sunt cumplul perfect. Încă din prima clipă, ei pot fi siguri că sunt făcuți unul pentru celălalt. Se respectă foarte mult și certurile nu sunt deloc aprinse. Nu vor lăsa pe nimeni să le stea în cale.

7. Scorpion+ Balanță

Scorpionul este destul de posesiv, astfel că Balanța nu se va simți prea confortabil. Având în vedere că cei doi nu se pot înțelege, relația lor nu va dura prea mult. Își vor da destul de repede seama de incompatibilitate.

8. Scorpion+Scorpion

O relație formată din doi Scorpioni este o relație ideală. Cei doi se aseamănă foarte mult și sunt un exemplu de urmat. Pasiunea este și ea la ea acasă. Sunt persoane care se vor bucura de fiecare moment.

9. Scorpion+ Săgetător

Săgetătorii sunt oameni foarte dinamici și nu se prea potrivesc cu stilul de viață al Scorpionilor, mult mai liniștit și stabil. Deși relația lor nu merge ca pe roate, celor doi le place sentimentul de confort și încearcă să păstreze aparențele.

10. Scorpion+ Capricorn

Nu vor avea foarte multă comunicare în relație, astfel că aceasta nu va fi de lungă durată. Scorpionul este gelos și nu va accepta contactul partenerului său cu alte persoane. Vor dori să iasă cât mai repede din această relație, fără a încerca să mai rezolve problema.

11. Scorpion+ Vărsător

Nici aceștia nu sunt prea potriviți unul pentru celălalt. Relația lor este posibil să fie bazată pe minciună și decepții. Scorpionul nu poate trece peste aceste lucruri. Vărsătorul are, în general, o înclinație către infidelitate, iar acest fapt nu va fi iertat niciodată de un Scorpion.

12. Scorpion+ Pești

Atracția dintre cei doi este evidentă. Datorită faptului că pot avea o relație plină de armonie, cei doi vor fi capabili să se cunoască foarte bine și să aibă încredere unul în celălalt. Odată ce-și vor da seama de sentimentele lor, nu vor mai putea sta despărțiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.