Cum i-am sărbătorit ziua lui Nicholas

După ce anul trecut l-am sărbătorit pe Nicholas cu o petrecere cu peste 300 de invitați, la lansarea cărții „12 luni fără griji”, anul acesta l-am sărbătorit invers proporțional, cu 12 invitați.

Vă mărturisesc că am fost destul de tristă înainte de ziua lui la gândul că nu o să poată să fie toți prietenii și familia alături de noi, dar, având în vedere că la numai câteva zile după „petrecerea” s-au impus și mai multe măsuri de siguranță, mă declar recunoscătoare că am reușit să îl sărbătorim totuși.

Cea mai mare grijă a mea a fost vremea, pentru că luna octombrie te poate lua prin surprindere când îți e lumea mai dragă. Chiar și în număr atât de restrâns, faptul că am reușit să îi organizăm ziua de naștere în aer liber, ne-a făcut să avem un sentiment de siguranță.

Dacă condițiile ar fi stat altfel și 2020 ar fi fost un an ca oricare altul, probabil că l-am fi sărbătorit pe Nicholas într-un loc de joacă pentru copii. Ne-am adaptat însă la noua realitate și am organizat totul în grădina prietenei noastre de familie.

Pentru tematica petrecerii am combinat două dintre cele mai recente pasiuni ale lui Nicho: mașinuțele și trenurile. Decorul a fost inspirat de Cars și amplasat cu multă grijă și dedicare de Alexandra Timofte și Blu Party.

FOLLOW ME

Tortul a fost în formă de trenuleț și pregătit, ca întotdeauna, de Cofetăria Ana.

Nicholas a avut și un invitat special, pe Mickey Mouse, dar o să vă las să descoperiți în video reacția lui.

La finalul video-ului veți găsi și câteva sfaturi de la Alexandra Timofte, cea alături de care am pregătit și petrecerea spa de la ziua Alesiei, cu privire la organizarea petrecerilor aniversare pe timp de pandemie și modalitățile prin care să îi distrăm pe cei mici.

Foto: littlesunshinestudio 

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.