Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of The Seas

Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of The Seas

Ar putea fi considerat cu ușurință drept un orășel plutitor. Cei care au pășit pentru prima oară pe această navă au rămas uimiți. Mulți dintre ei au revenit și pentru o a doua vacață pe incredibilul vas.

Harmony of The Seas este construit pe un șantier din Franța și este cel mai mare vas de croazieră din lume. Pachebotul are o capacitate de 8.880 de persoane dintre care 2.100 sunt membri ai echipajului, iar 6.780 este capacitatea maximă admisă de pasageri.

Harmony of The Seas are o lungime de 362 metri, cu 100 de metri mai mult decât a avut Titanicul, și o lățime de 66 de metri. Are 227.000 de tone. Vasul de croazieră este dotat cu 18 puncți, găzduiește 2.747 de cabine, 23 de piscine, 20 de restaurante, un amfiteatru de 1.300 de locuri, un parc cu 10.587 de plante naturale, 2 simulatoare pentru surf, barmani roboți, un cazino și pereți pentru escaladă. Are tot ce poți să-ți dorești pentru a petrece câteva zile de vacanță.
Pe lângă acest pachet imprsionant, vasul vine și cu cel mai înalt tobogan care se întinde pe 10 etaje.

Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of The Seas

Construcția a durat aproxomativ 2 ani și 8 luni, iar costurile au depășit un miliard de euro. Harmony of The Seas este a treia navă din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oasis.

Cât despre mâncare și băuturi, pasagerii sunt răsfățați cu cele mai delicioase preparate și cele mai fine băuturi. Această navă de croazieră transportă 40 de mărci de bere, 340 de mărci de vin și 127 de cocktail-uri de specialitate. Poți găsi și 40 de soiuri de fructe și 80 de tipuri de legume.


Este drept că pentru asemenea facilități și prețurile sunt piperate. Nu își poate permite oricine, căci prețurile unei croaziere încep de la 1.250 de euro pe săptămână de persoană și poate ajunge chiar și la 3530 de euro pe săptămână de persoană pentru un apartament de lux.

Croaziera de lux face călătorii pe tot parcursul anului. Pe perioada verii croazierele se fac în Vestul Mediteranei. Iar pe perioada iernii se mută în Florida și Caraibe.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.