Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of The Seas

Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of The Seas

Ar putea fi considerat cu ușurință drept un orășel plutitor. Cei care au pășit pentru prima oară pe această navă au rămas uimiți. Mulți dintre ei au revenit și pentru o a doua vacață pe incredibilul vas.

Harmony of The Seas este construit pe un șantier din Franța și este cel mai mare vas de croazieră din lume. Pachebotul are o capacitate de 8.880 de persoane dintre care 2.100 sunt membri ai echipajului, iar 6.780 este capacitatea maximă admisă de pasageri.

Harmony of The Seas are o lungime de 362 metri, cu 100 de metri mai mult decât a avut Titanicul, și o lățime de 66 de metri. Are 227.000 de tone. Vasul de croazieră este dotat cu 18 puncți, găzduiește 2.747 de cabine, 23 de piscine, 20 de restaurante, un amfiteatru de 1.300 de locuri, un parc cu 10.587 de plante naturale, 2 simulatoare pentru surf, barmani roboți, un cazino și pereți pentru escaladă. Are tot ce poți să-ți dorești pentru a petrece câteva zile de vacanță.
Pe lângă acest pachet imprsionant, vasul vine și cu cel mai înalt tobogan care se întinde pe 10 etaje.

Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of The Seas

Construcția a durat aproxomativ 2 ani și 8 luni, iar costurile au depășit un miliard de euro. Harmony of The Seas este a treia navă din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oasis.

Cât despre mâncare și băuturi, pasagerii sunt răsfățați cu cele mai delicioase preparate și cele mai fine băuturi. Această navă de croazieră transportă 40 de mărci de bere, 340 de mărci de vin și 127 de cocktail-uri de specialitate. Poți găsi și 40 de soiuri de fructe și 80 de tipuri de legume.

Este drept că pentru asemenea facilități și prețurile sunt piperate. Nu își poate permite oricine, căci prețurile unei croaziere încep de la 1.250 de euro pe săptămână de persoană și poate ajunge chiar și la 3530 de euro pe săptămână de persoană pentru un apartament de lux.

Croaziera de lux face călătorii pe tot parcursul anului. Pe perioada verii croazierele se fac în Vestul Mediteranei. Iar pe perioada iernii se mută în Florida și Caraibe.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.