Cum arătau cele mai cunoscute vedete de astăzi atunci când nu erau celebre. 10 poze pe care nu le-ai mai văzut

Înainte de a deveni Marilyn Monroe, Norma Jeane Baker era o fată obișnuită, care nici măcar nu avea o locuință stabilă. Acum este un icon și un personaj emblematic pe care toată lume știe cu ce imagine să-l asocieze. Cindy Crawford era doar o fată frumoasă care a lăsat un fotograf să-i facă niște poze și a ajuns astfel foarte cunoscută.  Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul, așa că cel mai bine este să ne continuăm drumul și să fim pregătiți pentru orice.

E greu de imaginat acum că pentru toate celebritățile care sunt acum cunoscute în întrega lume a existat un moment în care erau absolut necunoscute. Iată câteva fotografii cu ele înainte să ajungă pe culmile succesului.

1. Marilyn Monroe

1-17-600x424-4236659

 

Marilyn Monroe a fost actriță, model și divă pop în secolul XX. A devenit cunoscută internațional după ce câteva poze cu ea au apărut într-o revistă. Pe atunci era căsătorită cu primul ei soț, care făcea parte din  Marina Comercială.

2. Sandra Bullock

2-18-600x424-8558308

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Taylor Swift

3-18-600x424-7263037

4. Angelina Jolie

4-18-600x475-2037569

5. Julia Roberts

5-15-600x466-3597910

Julia Roberts este o actriță și producătoare americană. A a devenit o stea de la Hollywood după ce a apărut în comedia romnatică (1990), care a avut înscasări de 464 milioane de dolari în întreaga lume. A câștigat trei premii Globul de Aur, din opt nominalizări, și a fost nominalizată la patru premii Oscar, câștigând Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa în Erin Brockovich (2000).

6. Sarah Jessica Parker

6-13-600x432-4825547

7. Meryl Streep

7-12-600x432-8553214

8. Britney Spears

8-8-600x359-2347712

Britney Jean Spears este o cântăreață americană, compozitoare, dansatoare și actriță. Născută în McComb, Mississippi și crescută în Kentwood, Louisiana. Piese precum Baby One More Time (1999) și Oops! .. (2000), au fost succese globale și au făcut-o cel mai bine vândut artist de adolescenți din toate timpurile.  A fost supranumită „Prințesa Popului”.

9. Charlize Theron

10-6-600x432-2401633

 

A devenit celebră la nivel internațional în anii ’90, jucand rolul principal in filmele The Advocate Devil (1997), Mighty Joe Young (1998) și The Cider House Rules (1999). A câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru rolul lui Aileen Wuornos în Monster, devenind primul sud african care a câștigat un Oscar într-o categorie de acțiune majoră.

10. Jennifer Aniston

9-9-600x432-2445301

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.