#TIPS&TRICKS

Cum arătau cele mai cunoscute vedete de astăzi atunci când nu erau celebre. 10 poze pe care nu le-ai mai văzut

Scris de Laura P la 30 martie 2019

Înainte de a deveni Marilyn Monroe, Norma Jeane Baker era o fată obișnuită, care nici măcar nu avea o locuință stabilă. Acum este un icon și un personaj emblematic pe care toată lume știe cu ce imagine să-l asocieze. Cindy Crawford era doar o fată frumoasă care a lăsat un fotograf să-i facă niște poze și a ajuns astfel foarte cunoscută.  Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul, așa că cel mai bine este să ne continuăm drumul și să fim pregătiți pentru orice.

E greu de imaginat acum că pentru toate celebritățile care sunt acum cunoscute în întrega lume a existat un moment în care erau absolut necunoscute. Iată câteva fotografii cu ele înainte să ajungă pe culmile succesului.

Publicitate

1. Marilyn Monroe


 

Marilyn Monroe a fost actriță, model și divă pop în secolul XX. A devenit cunoscută internațional după ce câteva poze cu ea au apărut într-o revistă. Pe atunci era căsătorită cu primul ei soț, care făcea parte din  Marina Comercială.

2. Sandra Bullock

Publicitate

3. Taylor Swift

4. Angelina Jolie

5. Julia Roberts

Publicitate

Julia Roberts este o actriță și producătoare americană. A a devenit o stea de la Hollywood după ce a apărut în comedia romnatică (1990), care a avut înscasări de 464 milioane de dolari în întreaga lume. A câștigat trei premii Globul de Aur, din opt nominalizări, și a fost nominalizată la patru premii Oscar, câștigând Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa în Erin Brockovich (2000).

6. Sarah Jessica Parker

7. Meryl Streep

8. Britney Spears

Britney Jean Spears este o cântăreață americană, compozitoare, dansatoare și actriță. Născută în McComb, Mississippi și crescută în Kentwood, Louisiana. Piese precum Baby One More Time (1999) și Oops! .. (2000), au fost succese globale și au făcut-o cel mai bine vândut artist de adolescenți din toate timpurile.  A fost supranumită „Prințesa Popului”.

9. Charlize Theron

 

A devenit celebră la nivel internațional în anii ’90, jucand rolul principal in filmele The Advocate Devil (1997), Mighty Joe Young (1998) și The Cider House Rules (1999). A câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru rolul lui Aileen Wuornos în Monster, devenind primul sud african care a câștigat un Oscar într-o categorie de acțiune majoră.

10. Jennifer Aniston

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--