Cum cureți cele mai dificile pete din casa ta

Cum curățați cele mai murdare lucruri din baie

Perdeaua de baie veche poate arăta bine ca nou dacă freci toate zonele murdare, petele galbene și mucegaiul cu o soluție de peroxid de hidrogen și apă în părți egale.

Pentru a curăța periuțele de dinți și a ucide toți germenii, înmuiați-le în oțet timp de o oră. Apoi, spălați-le bine sub apă curgătoare.


Înmuiați orice bureți pe care îi utilizați în mod regulat în baie, în părți egale apă caldă și oțet timp de o oră. Apoi, spălați-le bine cu apă curată și uscați

Cum să faci o cadă albă ca zăpada

Peroxidul de hidrogen vă va ajuta să îndepărtați scala de var, petele de calciu și petele galbene. Turnați-l într-o sticlă de pulverizare, pulverizați pe suprafața căzii, așteptați o jumătate de oră și apoi spălați-o cu apă caldă.

FOLLOW ME

Puteți curăța cu ușurință suprafața căzii, stropind-o mai întâi cu sifon, așteptând câteva minute, apoi turnând pe oțet. Apoi curățați ușor suprafața cu o perie și clătiți cu apă caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.