Cum cureți cuptorul cu microunde în doar câteva minute fără produse chimice

Cum cureți cuptorul cu microunde în doar câteva minute fără produse chimice

Cum cureți cuptorul cu microunde în doar câteva minute fără produse chimice. Este de-a dreptul un dezastru când mâncare încălzită la microune pocnește și umple pereții de reziduri. De cele mai multe ori uităm sau nu avem chef să-l ștergem atunci când murdăria e proaspătă, iar apoi ne chinuim cu fel și fel de produse chimice de curățare care ne afectează și pielea. Următorul truc este la îndemâna oricum și tot ce trebuie să faci e să lași aburii din apa fiartă cu lămâie să acționeze. Mai apoi intervi tu pentru o curățare eficientă. La final trebuie doar să ștergi pereții cuptorului cu microunde pentru a nu rămâne urme. Și iată cât de ușor este. Dacă și ție ți se pare că merită să încerci, mai jos găsești exact ingredientele de care ai nevoie. Nu uita că produsele naturale de curățare sunt mult mai sănătoase.

Aveți nevoie de:
– un castron mic
– 1 lămâie
– jumătate de cană cu apă
– un burete

INSTRUCȚIUNI:

1. Tăiați lămâia în jumătate, strecurați sucul într-un bol cu jumătate de cană de apă.

2. Puneți cana în cuptorul cu microunde timp de 3 minute (sau până când apa fierbe).

3. Lăsați cana să stea la cuptorul cu microunde timp de 5 minute pentru a lăsa aburul să acționeze asupra urmelor de grăsime și rezidurilor de mâncare.

4. Scoateți vasul și masa rotativă cu microunde. Ștergeți interiorul cu un burete curat sau un prosop de hârtie.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

5. Pentru a îndepărta petele dificile, scufundați buretele în apa fierbinte cu lămâie și frecați pe pată înainte de a se spăla complet.

6. Bucurați-vă de cuptorul cu microunde curat!

Spune-ne dacă ai încercat și tu acest truc și cât de bine a funcționat! Lasă în comentarii alte trucuri pentru curățarea cuptorului cu microune pe care tu le folosești. Astfel vom ajuta ca ficare gospodină să aibă un cuptor care miroase a curat și lipsit de bacterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.