Cum faci DIFERENȚA dintre o persoană SINCERĂ și un MINCINOS


Societatea a impus într-o oarecare măsură purtarea unei măști care să fie în concordanță cu normele impuse sau care să ajute unele persoane să își urmeze interesul. Dar, în ciuda încercărilor acestora de a masca anumite particularități sau de a te minți, există unele semne care te pot ajuta să demaști un mincinos și să te îndepărtezi la timp de o astfel de persoană toxică.

Pentru a putea diferenția oamenii pe care îi întâlnești și a înțelege cine este un mincinos dintre aceștia, citește acest ghid:

1. Persoanele mincinoase: Sunt drăguțe și respectă doar persoanele care au o anumită putere

Bineînțeles, persoanele mincinoase nu sunt de obicei capabile de o legătură sinceră și o conexiune semnificativă, la nivel spiritual cu un alt om, pentru că, altfel, nu ar mai fi capabile să spună minciuni. Dar, acestea sunt foarte amabile și respectuoase cu persoanele pe urma cărora au de profitat.


Persoanele sincere: Sunt prietenoase și sincere cu toată lumea. O persoană sinceră este, desigur și mult mai spirituală decât una mincinoasă și vede în minciună o cruzime prea mare pentru a și-o putea însuși. Astfel, respectă pe toată lumea pentru că nu vede de ce ar face rău și nici nu are un interes ascuns.

2. Persoanele mincinoase: Se compară în continuu cu celelalte persoane și le găsește tuturor câte un defect.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

De obicei, persoanele mincinoase au tendința de a se compara cu persoane mai bune ca ele și le găsesc mereu defecte pentru a le face să pară mai puțin bune decât sunt de fapt. O persoană mincinoasă se folosește de mai multe tertipuri pentru a arăta mereu bine în ochii celorlalți.

Persoanele sincere: Recunosc meritele altor persoane și le admiră dacă e cazul. O persoană sinceră nu vrea să își atribuie locul 1 în tot și știe că în unele domenii pot fi alți oameni mai buni, demni de admirație.

3. Persoanele mincinoase: Bârfa este principala lor activitate. De obicei oamenii care poartă o mască au tendința să bârfească frecvent, pe la toate colțurile.

Persoanele sincere: Își exprimă punctul de vedere atunci când e cazul. O persoană sinceră nu se va implica în discuții care nu o privesc și atunci când este cazul să participe la o discuție ca formă de socializare o face cu diplomație și tact.

4. Persoanele mincinoase: Sunt alături de alte persoane doar dacă au un interes ascuns. Persoanele care sunt în general mincinoase, nu îi vor ajuta pe cei care au nevoie necondiționat, ci o vor face doar dacă au un câștig.

Persoanele sincere: Ajută pe oricine necondiționat. O persoană sinceră nu se gândește la eventuale beneficii atunci când ajută pe cineva.

5. Persoanele mincinoase: Se laudă mereu. Persoanele mincinoase se laudă chiar și cu cea mai mică reușită și chiar și cu un succes inventat.

Persoanele sincere: Sunt modeste și fac ceea ce fac doar pentru ele,  nu pentru a fi într-o lumină bună în fața celorlalți.

6. Persoanele mincinoase: Vor mereu să-i impresioneze pe cei din jur. Din moment ce minte, o persoană este nesigură și de aceea are nevoie de validarea celor din jur. Astfel, face tot posibilul să pară cel mai grozav în fața celorlalți.

Persoanele sincere: Nu fac niciun efort pentru a fi plăcute de ceilalți.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.