Cum faci tonic din lămâie și ghimbir

Nu știu dacă v-ați pus vreodată problema cât de toxice sunt alimentele pe care le consumăm, aerul pe care îl respirăm sau produsele de frumusețe pe care le folosim. Organismul, ca reacție de apărare creează stratul de grăsime care reține toxinele. Ne confruntăm cu problema nu neapărat a kilogramelor în plus ci mai degrabă cu paradoxul că, orice ai face, nu poți evita…contaminarea. Bine, nu în sensul grav dar, undeva, pe acolo.

De exemplu, am renunțat să cumpăr celor mici fructele și legumele din supermarket, peștele doar proaspăt, niciodată din conservă. Brânza și lactatele din piață, astfel încât să am certitudinea că sunt naturale.

piata1 piata3

Printre altele, în browsingul obișnuit după rețete și secrete de viață sănătoasă am dat de o poțiune magică, ușor de pregătit pe bază de lămâie. Fără chimicale, ieftină, oricine și-o permite.

INGREDIENTE:

Două căni de apă la temperatura camerei

Sucul de la două lămâi

FOLLOW ME

Două lingurițe de oțet de mere

Două lingurițe de miere raw

O linguriță de ghimbir proaspăt ras

Selasă la macerat peste noapte, se bea dimineața.

Efectul imediat: îmbunătățirea digestiei, detoxifierea ficatului și eventual pierderea kilogramelor în plus și reglarea glicemiei.

 

Sursă imagine featured: extremenaturalhealth.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.