Cum mă vopsesc

Aspectul părului a fost întotdeauna important pentru mine. Ca om de televiziune, imaginea contează foarte mult pentru profesia mea și mi se pare că dacă părul nu arată bine, nu am cum să salvez situația… Dacă în zilele în care nu am chef să mă machiez, scap ușor cu puțin rimel și gloss sau cu niște ochelari de soare, când vine vorba de păr, ori e albă, ori e neagră.

Am un păr fin, care se îngrașă destul de repede, așa că sunt nevoită să mă spăl pe cap o dată la două zile. Îl coafez întotdeauna cu peria de păr sau cu placa, așa că are nevoie de multă îngrijire. Folosesc pentru păr produse profesionale din gama Kerastase,L’Oréal Joico sau Moroccanoil. Mai întâi șamponez, apoi pun o mască, mă usuc și pun întotdeauna pe vârfuri un ulei hidratant. Uneori folosesc și un șampon nuanțator ca să scap de reflexiile de galben și să mențin culoarea pe care mi-o doresc.

Dacă la capitolul îngrijire mă descurc și singură, când vine vorba de vopsit, apelez întotdeauna la profesioniști. De când am început să-mi deschid părul și să-mi fac șuvițe blonde, acum 2 ani, merg întotdeauna la Camelia Tugearu, în Constanța… Da, merg tocmai în Constanța, pentru că din momentul în care am cunoscut-o, între noi două a fost o chimie incredibilă. Îmi place foarte tare stilul ei, mereu plec mulțumită de la ea din salon și am încredere că părul meu e pe mâini foarte bune. Mă vopsesc cam o dată la 3 luni și cu ocazia asta ajung și la mare. 😀

Ultima dată când am fost la Cami am filmat și un vlog, așa că puteți să vedeți și voi tot procesul:

 

Pe Camelia o găsiți și pe Instagram, unde puteți vedea ce lucruri incredibile face și de ce merită să fac drumul până la Constanța ca să mă văd cu ea.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

FOLLOW ME

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “Cum mă vopsesc

  1. Ica trandafir says:

    Foarte adevărat.Aspectul parului e foarte important.Si eu folosesc masca si ulei hidratant deși nu am nici un job.Parerea mea e că o femeie trebuie să fie frumoasă oriunde și oricând

  2. Elena Ramona Sovoiu says:

    Eu de 3 ani am.hotarat sa nu ma mai vopsesc, iar acum parul meu are culoarea naturala si mi se pare ca e mult mai frumos, si ma caracterizează cel mai bine😊 de curand mi am schimbat si infatisarea si cred ca e cea mai buna alegere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.