Cum să ai un machiaj perfect în 5 PAȘI

Femeile pun mare preț pe modul în care arată și încearcă să-și pună în evidență toate atuurile. Că e vorba de o ținută deosebită, un accesoriu extravagant sau un look îndrăzneț ori un machiaj bine pus la punct, femeile știu să-și aleagă întotdeauna armele cu multă grjă.

Pentru a realiza un machiaj cât mai corect e nevoie de multă precizie și antrenament, dar este mult mai ușor decât ai crede.

Iată o listă cu 8  trucuri super eficiente care te vor ajuta să arați minunat:

Conturează-ți corect fața

1-contur-fata-6268658

Un make-up reușit începe prin conturarea feței. Sigur ai auzit despre tehnicile de conturare că îți pot schimba complet forma feței. Regula: aplică nunațe de contur pe zonele pe care vrei să le pui în evidență și joacă-te cu lumini și umbre. Nu uita să estompezi bine liniile.

Cum îți conturezi sprâncenele

sprancene-3602835

Lățimea sprâncenelor trebuie să fie egală cu buza superioară. Ochii mari au nevoie de sprâncene mai groase pentru a-ți echilibra fiziononia.

 Cum aplici corect tușul de ochi

4-scotch-2749439

Realizarea unei codițe perfecte la ochi cu ajutorul tușului poate fi o sarcină dificilă. Dacă nu ai nimic altceva la îndemâna, începe prin a desena un rând de puncte și unește-le apoi cu mișcări scurte. Dacă te descurci mai bine cu un dermatograf, trasează conturul cu dermatograf și aplică tușul peste dermatograf pentru o rezistență mai mare ori folosește o bandă de scotch, ca în imaginea de mai sus.

Cum aplici rimelul

gene-4981375

Îndepărtează excesul de rimel de pe perie înainte de a-l aplica pe gene; în acest fel vei evita să ai genele lipite. Dacă vrei să creezi iluzia de lungime, aplică rimelul de la rădăcină. Cea mai bună mișcare de aplicare a rimelului prin care să obții gene lungi, însă fără efect de păianjen, este cea de zig-zag. Pentru a îndepărta orice surplus de machiaj, închide ochii și mergi cu periuța de la baza genelor spre vârfuri.

Cum obții buze pline și senzuale

ruj-6496319

Aplică un iluminator în jurul sau în interiorul liniei buzelor și apoi dă-te cu ruj. Dacă vrei să împiedici transferul rujului, după ce aplici rujul, pune un strat de șervețel pe buze, pudrează și reaplică ruj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.