Cum să citești în PALMĂ – cele 7 linii care îți ghidează viața

Cititul in palma – interpretarea liniilor din palma

Cititul în palmă a apărut pentru prima dată în India și s-a răspândit apoi în toată lumea. Este o practică obișnuită în India de a prezice viitorul prin intermediul citirii astrologiei sau palmei. Expresia „Viața ta este în mâinile tale” nu a fost niciodată mai adevărată. Poți afla destinul tău, de pe liniile imprimate din palma ta. Deși se poate merge mult mai departe, cum ar fi amprentele, o lungime a degetelor, o formă a mâinilor și unghiilor, citirea liniilor de pe palmă este cea mai populară și mai ușoară metodă.

Mai întâi alege o mână pe care dorești să o citești. Mâna ta dominantă reprezintă viața ta de lucru și felul în care apari în lume. În timp ce cealaltă mână arată relații personale și lupte emoționale. Este în regulă dacă întâmpini dificultăți în a vedea liniile, pune mâna sub o lampă pentru a vedea mai clar. Amintește-ți că nu toate liniile trebuie să fie clare, uneori o linie mai puțin proeminentă indică o zonă de viață care poate necesita muncă, în timp ce una profundă afișează atributul legat de acea linie care este pe deplin dezvoltată și puternică.

1. Linia vieții


Linia vieții arată zelul și forța fizică. O linie lungă nu înseamnă că vei trăi mai mult, va afișa însă condițiile de sănătate și schimbarea mediilor în care vei trăi. Linia se întinde ca un arc începe între degetul mare și degetul arătător și continuă spre încheietura mâinii.

 • Linia groasă și puternică: Ești plin de zel, rareori te îmbolnăvești și ai un spirit rezistent.
 • Linie slabă sau ruptă: Ești mai predispus la stres și te poți confrunta cu probleme de sănătate.
 • Suprapunere cu linia capului: Dacă mai multe linii se suprapun, vei simți lipsa de încredere și negativitate.
 • Nu se suprapune cu linia capului: Ești o persoană liberă și uneori nu ai empatie.

2. Linia Destinului

Linia Destinului arată capacitatea minții tale, a scopului și a capacității de a-ți controla propria soartă. Linia pornește de la baza palmei sau din centrul palmei aproape de încheietura mâinii și se întinde spre partea inferioară a degetului mijlociu.

 • Îngroșată și dreaptă: Viața ta se va dezvolta foarte mult.
 • Nicio linie sau foarte subțire: Vei fi foarte dependent.
 • Mai mult de două: Dacă ai două sau mai multe linii care încep din puncte de pornire diferite, acestea arată că ai un potențial real și că te poți bucura de viață.

3. Linia inimii


Linia începe în partea de jos a degetului mic, spre degetul arătător. Aceasta arată tendința ta de a iubi și de a-ți manifesta afecțiunea. Pe scurt, înseamnă că linia este în raport cu perioada în care ești îndrăgostit. De obicei, linia se oprește în centrul indexului și degetului mijlociu, iar dacă e și cazul tău, te bucuri de stabilitate în dragoste.

 • Îndepărtată de degetul mic: Lucrezi greu și știi cum să obții ceea ce dorești în dragoste. Poți face față cu ușurință dezamăgirilor și nu lași ca viața ta să depindă de dragoste.
 • Este mai aproape de degetul mic: Refuzi să îți deschizi inima în fața oricui. Dar odată ce începi să te îndrăgostești, o faci foarte intens

4. Linia Capului


Acesta arată puterea creierului și inspirația. Se spune că are o semnificație majoră pentru modul în care gândești. Acesta arată, de asemenea, o cronologie a vieții tale. Linia Capului e chiar deasupra liniei vieții, între degetul arătător și cel mare.

FOLLOW ME

 • Se suprapun cu Linia Vieții la început: Cu cât aceste două linii se suprapun mai mult, cu atât poți simți mai multă nesiguranță și negativitate. Pe de altă parte, poți avea un sentiment de stabilitate.
 • Linie lungă care se extinde până la baza degetului inelar: Poți fi dependent de alte persoane.
 • Mai mult de două: Dacă ai două sau mai multe linii care au puncte de pornire diferite, aceasta arată că ești extrem de inteligent și adaptabil.

5. Linia Dragostei

Ea arată cât de mult ești cel mai probabil să fii iubit și popular printre sexul opus. Linia poate, de asemenea, să arate forța abilităților tale de comunicare. Linia începe de la baza liniei destinului.

 • Mai mult de două: Dacă ai două sau mai multe linii care au puncte de plecare diferite, aceasta arată că ai un potențial irezistibil de a fi popular printre sexul opus.
 • Linie proeminentă și dreaptă: Ești mai probabil să fii foarte iubit de către partenerul tău.
 • Nicio linie sau foarte subțire: Trebuie să faci mari eforturi pentru a fi iubit de acea persoană specială.

6. Linia Banilor


Linia Banilor, fiind numită și linia celebrității, este de obicei sub degetul arătător.

 • Lungă și proeminentă: Bani sunt cea mai mică grijă a ta! Tu ești tipul de persoană care de multe ori pune bani deoparte pentru viitor.
 • Nicio linie sau o linie foarte scurtă: Banii nu sunt neapărat o prioritate pentru tine. Mai degrabă muncești pentru ceea ce contează pentru tine, care nu are neapărat legătură cu remunerația.
 • Numeroase linii scurte: S-ar putea să fii foarte neglijent cu bani.
 • Începe sub degetul mic în și continuă spre centrul palmei tale: Cu cât este mai clară linia, cu atât ești mai norocos, atâta timp cât muncești din greu, poți visa mereu să fii bogat! Odată ce ai bani în mâinile tale, ai capacitatea de a face din ce în ce mai mulți.
 • Începe la baza degetului inelar, spre interiorul palmei tale: Probabil vei prelua o afacere de familie sau te vei bucura de o moștenire.

7. Linia Căsătoriei


Această linie arată cât de predispus ești la o căsătorie sau descrie mariajul tău.

 • Linia se deplasează în sus: Cu cât linia este mai în sus, cu atât ești mai fericit. Vei avea o căsnicie bună. Dacă ești singur, vei avea căsnicia pe care ai visat-o întotdeauna.
 • Linia se deplasează în jos: S-ar putea să ai probleme în căsnicie. Dacă ești singur, nu crezi în căsnicie sau ai fost dezamăgit.Dragostea nu este o prioritate pentru tine.
 • Sfârșitul divizat: Asta înseamnă divorț. O destrămare ar putea să vină în calea ta.

Toată lumea care crede în citirea palmelor trebuie să-și amintească faptul că este posibil ca acest lucru să nu fie valabil pentru toată lumea.

Liniile din palma ta se schimbă deseori. Aceste „marcaje” apar și dispar în timp și contează și lucrurile pe care le faci zilnic folosindu-te de palmele tale.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.