Cum să cureți corect toaleta ca să fii sigur că scapi de germeni

Cum să cureți corect toaleta ca să fii sigur că scapi de germeni

Să fim cinstiți, curățarea toaletei nu este o sarcină tocmai fascinantă. Dacă v-ați trezit vreodată uitându-vă la acel tron de porțelan murdar, întrebându-vă cum va arăta vreodată din nou strălucitor, atunci nu sunteți singuri. Dar este mai important ca niciodată să vă curățați toaleta în mod eficient și des pentru a evita orice infecții bacteriene sau virale.

„Germenii intestinali și cei care se transmit prin apă sunt cei la care am fi cel mai probabil expuși în băile noastre. În timp ce germenii care se transmit prin apă tind să îi afecteze pe cei care prezintă un risc de boli rare, cum ar fi persoanele imunocompromise, în general suntem cu toții susceptibili la germenii intestinali infecțioși”.”, explică Benjamin D. Galvan, specialist în prevenirea infecțiilor certificat la nivel național la Spitalul General din Tampa și membru al comitetului de comunicare al Asociației Profesioniștilor în Controlul Infecțiilor și Epidemiologie.

Asigurați-vă că vă spălați des pe mâini cu apă și săpun după ce atingeți suprafețe murdare (cum ar fi utilizarea unei băi) pentru a evita răspândirea bolilor și a germenilor și asigurați-vă că suprafețele cu contact ridicat din casa dvs. (cum ar fi toaleta) sunt curățate în mod corespunzător și des, spune Galvan.

Acum că știți cât de important este să vă curățați toaleta, poate vă întrebați cum anume să vă curățați comoda. Am stat de vorbă cu experții din industrie pentru a desluși cum să o curățați pe a dumneavoastră în mod corect.

De ce veți avea nevoie pentru a curăța o toaletă

Înainte de a vă apuca peria de curățat toaleta și de a vă apuca de treabă, dar asigurați-vă că vă aprovizionați cu toate materialele și consumabilele adecvate despre care experții noștri spun că sunt necesare pentru a face treaba cum trebuie.

✔️ Perie pentru vas. Alegeți o opțiune cu peri în locul celei din bumbac, deoarece aceasta curăță mult mai bine și este mai igienică, spune Joel Craddock, Master Trainer al Institutului de Management al Curățeniei al Asociației Internaționale de Aprovizionare Sanitară. Ne place peria de toaletă ZY Toilet Brush with Holder Set.

FOLLOW ME

✔️ Pânză din microfibră. Prosoapele de hârtie sunt, de asemenea, o opțiune, dar lui Craddock îi place că microfibra este lavabilă pentru utilizări multiple. Încercați cârpele de curățare din microfibră MR.SIGA.

✔️ Soluție de culățare „Produsele care conțin hipoclorit sunt cele mai bune pentru curățarea și dezinfectarea băilor, deoarece are o gamă largă de activitate germicidă și este adesea necesară pentru a ucide anumiți germeni”, explică specialistul.

✔️Soluție acidă. Dacă toaleta dvs. este pătată de depozite minerale sau are pete de rugină, o curățare rapidă cu acid va rezolva de obicei problema. Acest lucru se întâmplă în zonele în care oamenii au probleme cu apa dură, spune Craddock. Genuine Joe Acid Bowl Cleaner este o alegere excelentă.

✔️ Mănuși. Fie mănușile de unică folosință de unică folosință, fie mănușile reutilizabile pe care le curățați bine după fiecare utilizare vor face trucul, spune Craddock.

✔️ Opțional: Mască N95 și protecție pentru ochi. Dacă vă aflați într-un spațiu închis, dacă folosiți un declanșator de pulverizare sau dacă folosiți o mulțime de substanțe chimice, optați pentru ochelari de protecție sau ochelari de protecție care acoperă întregul ochi și o mască pentru a evita respirarea vaporilor, spun experții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.