Și-s spălat părul cu suc! Rezultatul e UIMITOR!

Te-ai gândit vreodată că îți poți face părul să arate mai bine clătindu-l cu suc? Dacă răspunsul e pozitiv, află că nu ești singura. Pe internet circulă o mulțime de tutoriale cu femei ce și-au clătit părul folosind Cola-Cola, pentru a-i da mai mult volum și pentru a-i conferi strălucire.

Știm cu toții că femeile sunt tot timpul în căutare de noi trucuri pe care să le includă în ritualurile lor de frumusețe. Ei bine, iată o idee foarte simplă care te va ajuta în procesul de coafură. Ingredientul principal este Cola-Cola, iar în urma utilizării vei observa cum părul tău va căpăta mai mult volum și strălucire. Mai mult, acesta definește foarte bine buclele, dacă ai un păr cu tendința de ondulare.

Metoda a devenit foarte cunoscută după ce Suki Waterhouse, un fotomodel renumit, a declarat că folosește acest truc pentru a obține un look „messy”.

În video-ul de mai jos, vei observa cum o tânără adolescentă își clătește părul cu coca-cola, apoi cu apă. Fără a folosi alte produse de stilizare, Ellko își usucă părul și rezultatul este uimitor! Totuși, pentru că este un produs pe bază de zahăr, nu este recomandată utilizarea zilnică, pentu că înăsprește părul și îl face greu de descurcat. Este totuși o soluție perfectă pentru o ocazie specială în care îți dorești să ai un păr voluminos!
https://www.youtube.com/watch?v=4a5wCEEagmw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.