Cum să îndepărtați părul animalelor de companie din orice colț al casei

Cum să îndepărtați părul animalelor de companie din orice loc din casă. Din popor cunoaștem o serie de boli pe care putem să le dezvoltăm din cauza părului animalului de companie. Printre acestea amintim: chistul hidatic cu localizare frecventa in ficat sau plamani. Această boală este transmisă atât de câine cât și de pisică. Cercetătorii au descoperit că părul blănoșilor noștri nu are nimic de a face cu această boală. Este doar larva unui echinococ (parazit) care traieste in intestinul cainelui. Așadar, nu trebuie să ne facem mari griji din această privință, însă părul lor tot trebuie adunat regulat.

Cum să îndepărtați părul animalelor de companie din orice colț al casei

1. Îngrijirea regulată (și animalul dvs. de companie vă va mulțumi).

Cel mai bun loc pentru a începe să abordați problema părului dvs. pentru animale de companie? Animalul tau de companie! Îngrijirea regulată vă va ajuta să vă mențineți înaintea jocului. Periați-l în fiecare zi.

2. Mănușa de cauciuc umilă acționează ca un magnet de păr pentru animale de companie.

Uită de irosirea rolelor de bandă lipicioasă. Pur și simplu ștergeți o mănușă ușoară de cauciuc pe orice suprafață, clătiți și repetați după caz.

3. Lustruirea mobilierului este prietenul tău fără blană.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Sfat: îndepărtați părul animalelor de companie din mobilierul din lemn cu o cârpă moale și un lac de mobilier (spray-ul face suprafața alunecoasă, ceea ce face ca părul să alunece imediat).

4. Folosește aspiratorul

Dă cu aspiratorul pentru un efect maxim! Asigurați-vă că alternați direcțiile într-o manieră încrucișată pentru a desface firele de păr care au devenit înrădăcinate în fibrele de covor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.