Cum să îți întărești mușchii abdominali, spatele și mușchii fesieri cu acest exercițiu

Una dintre zonele în care acumulăm ţesut adipos este zona abdominală. Este şi una dintre cele mai afurisite zone, deoarece avem impresia că oricât ne străduim, nu reuşim să scăpăm de grăsime. Mersul la sală nu este singura metodă prin care să ne menţinem în formă. Sunt multe alte exerciţii pe care să le facem acasă.

Aşa cum probabil aţi auzit, poziţia scândura este o modalitate foarte bună pentru a-ţi lucra abdomenul, spatele şi a păstra fesierii fermi. Dar mai sunt şi alte exerciţii care să ne ajute şi pe care le putem adăuga unei rutine de fitness, pentru a avea rezultate mult mai bune.

Inversul poziției scândură

Pe lângă exerciţiul menţionat mai sus, este important să ne mobilizăm şi să facem aerobic de două ori pe zi, dacă este posibil, pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat. Acestea fiind spuse, trebuie să ştiţi că în doar 30-40 de minute pe zi, vă puteţi sculpta corpul.

Cheia acestui exercițiu este să menţinem o formă fizică adecvată. În cazul în care vă simțiți șoldurile că se îndreaptă spre sol, vă simţiţi corpul moale, reveniţi la poziția inițială și readaptaţi-vă.

Pe măsură ce sunteţi mai obişnuiţi cu postura, puteți mări efectele prin purtarea unei veste cu greutăţi sau prin repaus, balansând greutatea pe un picior în loc de două.

FOLLOW ME

Dacă este prea dificil, modificați mișcarea prin coborârea pe coate și antebrațe, în loc de mâini. Ca și în orice alt exercițiu, warm-up în mod corespunzător este obligatoriu, înainte de a încerca.

Aşezaţi-vă pe podea cu picioarele în fața și menţineţi-vă spatele drept. Înclinaţi-vă spatele la un unghi de 45 de grade cu podeaua. Puneţi-vă mâinile de o parte, cu palmele larg întinse și brațele aliniate cu umerii și trageţi uşor în spate șoldurile.

Sprijiniţi greutatea pe mâini și pe tocuri, ridicaţi-vă șoldurile, astfel încât corpul să fie drept, cu fesele și abdomenul strâns.

Menţineţi poziția timp de 15-30 de secunde, uitându-vă spre tavan. Apoi coborâţi încet în poziţia iniţială.
Odată ce atingeţi podeaua, ridicaţi-vă iarăşi. Repetaţi de 10-15 ori. Dacă puteţi, faceţi poziţia scândura apoi, pentru 30-60 de secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.