Cum să scapi de PUNCTELE NEGRE cu mască din lapte și gelatină

Punctele negre pot deveni deseori enervante și îți pot strica aspectul, cât și încrederea de sine. Dacă ai încercat deja mai multe produse și tot nu se vede niciun rezultat, nu te da bătută. Există anumite remedii care te pot ajuta. Și partea bună este că e vorba de remedii pe care le poți prepara acasă, mult mai sigure ca cele cumpărate din magazine specializate.

Poate nu te-ai gândit niciodată că laptele și gelatina te pot ajuta în acest sens. Tot ceea ce trebuie să faci e să pui o lingură de lapte și o lingură de gelatină într-un bol și să le amesteci bine. Pune apoi bolul în cuptorul cu microunde și lasă-l acolo maxim 20 de secunde.

Apoi, ia bolul și lasă amestecul să se răcească. După răcire, aplică amestecul pe zonele afectate. Te poți folosi de o pensulă de machiaj. După ce ai întins-o bine, lasă masca să se usuce timp de maxim 15 minute și apoi îndepărteaz-o. Vei vedea rezultatele de la prima aplicare și în plus, pielea ta va fi mult mai catifelată.

Iată și o altă opțiune în cazul în care nu ai cele două incrediente : poți folosi bicarbonat de sodiu și apă.
Folosește remediul cu bicarbonat și apă după ce ai ieșit din duș, pentru că atunci porii sunt încă deschiși și îți va fi mai ușor să îi cureți. Curăță cu grijă masca și aplică o cremă hidratantă după.

Acest remediu nu le este totuși recomandat persoanelor cu pielea sensibilă. Dacă ai pielea foarte sensibilă, există o altă opțiune și pentru tine: lapte și cremă de gălbenele. Pune lapte pe un șervețel demachiant și curăță-ți fața. Apoi aplică cremă de gălbenele și las-o să acționeze peste noapte. Dimineața curăță fața cu apă caldă , iar rezultatele te vor surprinde.

Dacă pe lângă problema cu punctele negre, îți apar deseori și coșuri, ar fi bine să vezi cum poți preveni apariția lor. Pentru a afla asta, citește ce cauze duc la apariția coșurilor. Câteva dintre acestea te vor surprinde.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

1. Consumi multe sucuri naturale

Într-adevăr,poți asocia sucurile naturale cu sănătate și vitalitate. Și este adevărat, poți lua vitamine din sucurile naturale, dar partea proastă e că poți introduce chiar și mai mult zahăr în organism. Un nivel ridicat de zahăr duce la un dezechilibru hormonal și ulterior la apariția coșurilor.

2. Consumi pudra de proteine

Da, te poate ajuta atunci când vrei să ai o dietă echilibrată și un corp senzațional. Dar pudra de proteine duce totodată la apariția coșurilor. Această afirmație este susținută de faptul că mulți sportivi suferă de acnee.

3. Abuzezi de produsele cosmetice

Nu poți să eviți în totalitate produsele cosmetice. Și chiar și atunci când găsești produsele perfecte, potrivite tipului tău de ten, care nu au nici foarte multe ingrediente dăunătoare, porii tăi tot vor avea de suferit după aplicare acestora, mai cu seamă produsele cosmetice blochează porii. Dacă nu ai probleme mai grave cu pielea, poți să folosești mai des o cremă hidratantă și geluri de curățare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.