Cum să SLĂBEȘTI în funcție de zodie

Dietele de pe Internet au fost mereu controversate. Chiar și cele mai renumite diete pot funcționa pentru unele persoanele, iar pentru altele nu.

Iată ce alimente ar trebui să adaugi în dieta ta, în funcție de semnul zodiacal:

BERBEC

Dacă ai ambiția de a ține o dietă pe o perioadă mai lungă de timp, optează pentru o alimentație bazată pe proteine și săracă în calorii. Ai nevoie mai ales de alimente bogate în fosfat de potasiu, cum ar fi fasolea, nucile, măslinele, ceapa, banane, spanac etc.

TAUR

Îți este destul de greu să renunți la carne. În cazul acesta, ar trebui să alegi carnea de vită. Dar cel mai important e să consumi cât mai multe lichide, fie apă sau ceai, pentru a-ți curăța organismul și pentru a-ți stopa apetitul puternic, pentru că e un fapt cunoscut că iubești mâncarea. Fructele recomandate ție sunt: mere, banane, prune, struguri, cireșe, portocale, lămâi.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

GEMENI
Nu ai mari probleme cu eliminarea kilogramelor în plus, trebuie doar să introduci în alimentația ta legume și carne la grătar. Alege alimente bogate în vitaminele B1 și F și consumă morcovi, fasole și mazăre.

RAC

Deși iubești condimentele și dulciurile, ar trebui să renunți la aceste produse dacă vrei să slăbești. Bazează-ți alimentația pe produse lactate degresate, cereale și struguri sau ginseng.

LEU

Orienteză-te către alimentele bogate în fier, precum strugurii, curmalele sau spanacul. Alege alimente care conțin vitaminele A,D, și H2 pentru mai multă energie.

FECIOARĂ

Dacă te hotărăști să începi o dietă care chiar să îți aduc rezultatele dorite, adaugă în alimentație fasole, țelină, conopidă și cartofi. Uită de dulciuri, chiar dacă ciocolata e una dintre cele mai mari plăceri ale tale.

BALANŢĂ

Trebuie să te concentrezi mai mult asupra micului dejun. Asigură-te că alegi pentru prima masă a zilei niște germeni de grâu. Continuă la prânz cu legume, spre exemplu, mazăre, fasole și roșii, și alege pentru cină fructe. Mesele regulate te pot ajuta să slăbești.

SCORPION

Alege produse care să îți purifice organismul, cum ar fi urzicile. Continuă cu o dietă bazată pe fructe de mare, salată verde, și fructe ca merele și ananasul. Și cel mai important: ultima masă este la or 18:00.

SĂGETĂTOR 

Apa și legumele sunt cheia succesului. Asigură-te că bei cel puțin 1-2 litri de apă pe zi. Nu îți priva organismul de vitaminele F, K , 6, H, I și J.

CAPRICORN

Nu trebuie să renunți la carne, dar ai grijă să alegi carne slabă. Suplimentează-ți dieta cu lactate degresate și legume ca varza, brocoli, porumb, sfeclă vinete sau țelină.

VĂRSĂTOR

Dieta ta trebuie să fie ceva mai strictă. Trebuie să renunți la cafea, la dulciuri și la sosuri grase. Adaugă în schimb fructe în dieta ta, cum ar fie merele și chiar și cele uscate, mănâncă pește și multe legume.

PEŞTI

Uită de produsele de panificație și de lactate dacă vrei să scapi de excesul de kilograme. Din dieta ta nu trebuie să lipsească alimente bogate în fier, cum ar fi ficatul, carnea slabă de vită, sfecla roșie, fasolea, mazărea, merele, spanacul, ouăle, cerealele integrale.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.